בריטני הציירת???

בריטני הציירת???

היא הוכיחה שהיא יודעת לשיר, לרקוד, לשחק, לכתוב ולהלחין.. אולי לא ממש ציירת, אבל אמנית כן!! והכל למטרה חשובה!! בריטני יצרה לאחרונה יצירת אמנות שנועדה לאירוע צדקה למלחמה באיידס.. בריט השתמשה בדבק ונצנצים כדי ליצור תמונת חוף.. אין לי תמונה, אבל, תשתמשו בדימיון שלכם ותתארו חוף נצנצים.. נשמע חלומי לא???

GetNasty

New member
מגניב

מעניין אם זה נראה כמו ציור רגיל או כמו של ציירת רצינית. אני מת לראות את הציור. אולי היא חתמה על הציור?

GetNasty

New member
התכוונתי...

חתמה ולא ציירה.. למרות שזה לא הכי הגיוני. אני עומד ללכת.. אני עייף. לילה טוב..

בריטני שרה? משחקת? כותבת? מלחינה?!?

לא ידעתי!!! היא רק יודעת לרקוד, זה כל מה שהיא שווה היא לא ממש יפה, ולא כל כך מוכשרת, אז אין לי מושג למה היא הצליח לה בעולם הזוהר. חחחחחחחחחחח בריטני מלחינה!!!!!!!!!! נראה לי שהיא בקושרי יודעת להגיד דו רה מי! חחחחחח

i4britney

New member
חחחחחחחח

בריטני ודעת לשיר לרקוד ולהלחין וגם להיות פרפרמורית מעולה!!!

פרפורמרית מעולה?!?

ששרה עם פלייבקים? טוב את התחת היא יודעת להזיז, אבל כשזה מגיע לשירה... חבל על הילדה

לא ממש יפה??? היית רוצה...

לפי מה שנראה את רק מקנאה ביופי שלה כי בריטני היא מהממת!!! זה שאין לה כל יפה כמו שלכריסטינה זה לא אומר שהשירים שלה פחות טובים כי השירים שלה הם הרבה יותר יפים משל כריסטינה גם ההופעות שלה הן הכי מוצלחות בהיסטוריה חוץ מיזה אבריל לא כזו מהממת רק העיניים שלה יפות אולי יש לה שירים יפים אבל היא סנובית חבל על הזמן לפי ממה שראיתי בראיון איתה באמ טי וי היא תופסת גובה יותר מידי בריטנוש הרבה יותר חמודה ממנה ויותר יפה ממנה זה ברור אני לא מבינה מה הקטע שלך אם את לא אוהבת את בריטני המקסימה אל תיכנסי לפורום הזה... בריטני בהחלט יותר שווה מאבריל וכריסטינה הזנזונת ביחד!!! אז מה אם בריטני אמרה שהיא תשאר בתולה עד החתונה והפירה את זה זו זכותה המלאה הרבה מפורסמים הבטיחו הבטחות ולא קיימו לפחות בריטני יודעת לשמור על גבול מסוים שלא כמו כריסטינה הזנזונת... Britney Ruels!!! טוב אולי אני לא אוכל לשנות את הדעה שלך בנושא של המוזיקה אבל להגיד שבריטני לא כל כך יפה זה כבר מוגזם כי בריטני היא פשוט מהממת היא הרבה יותר יפה מאבריל וכריסטינה ביחד!!!

את לא יודעת שום דבר על בריטני...

ואת באה אלינו, למעריצים שלה, ואומרת לנו מי היא ומה היא??? אנחנו מכירים אותה (לא באופן אישי) הרבה יותר טוב ממך.. תתפלאי... אבל בריטני מלחינה, כותבת, ואם לא שמת לב, היא גם משחקת.. אין לך מושג למה היא הצליחה??? חבל!!! לנו יש מושג, וזה מספיק!!! אני לא רוצה שתחשבי כמוני, אבל את תכתבי שטויות ודברים שאת בכלל לא יודעת עליהם כלום!!!

למעלה