בריטני´ס באק!!

בריטני´ס באק!!

כן, כן היא מקליטה עכשיו שירים, והם עוד לא יצאו בדיסק, ולקראת פסח יצא לה דיסק הורדתי בק** (אמרו לי שאסור לרשום הורדות...) 2 שירים שלה שלא יצאו, ועוד אחד שלא יצא בדיסק, אבל הוא ישן... איזה יפים!! היא שרה ממש יפה, היא לא השתנתה במיוחד, וחזרה לעצמה כבר!!!!!1 אני מחכה שיצא כבר הדיסק!!!! נ.ב אני בביה"ס אז אין לי תמונה כאן של בריטני אני לא יכולה לשים...

Dirrrty

New member
מאמי בקשר לחתימה שלך...

If you want to SURVIVE the dream but to stay alive את צריכה לתקן את הסורבייב אבל חפיף בכל מקרה התירגום הנכון זה: "אם אתה רוצה לשרוד את החלום אבל להישאר בחיים" אבל תלוי באיזה הקשר למשפט... חפיף מקווה שעזרתי.. אם בא לך לשנות...
צ´יקי צ´יקי!!! חחחחחח..... מה הקשר?! אתם מכירים את השיר הזה? אתם תיבהלו כשתשמעו אותו!!! פה בבריטניה זה מה זה להיט! ממש מזעזע!

תודה על התיקון

אני יודעת מה המשמעות, זה מתוך הסדרה הפ33ה השבט (ראו פורום "השבט") ואני כבר נרשמתי, שווה!!

אחד-

AUTOME GOODBYE אני לא ממש זוכרת איך רושמים, פשוט הורדתי מלא שירים ב** והוא לא עובד... ויש עוד אחד שאני לא זוכרת, והישן הוא משהו על סנטה My only wish(this year

אוייש... זה שיר ממש אבל ממש לא חדש.

להפך.. הוא מאוד ישן.. כותבים את זה "Autumn Goodbye", והוא ביסייד בסיגל של "Baby one more time".. ואפשר לשמוע בשיר את הסיגנון ששל האלבום הראשון של בריטני.. השיר השני - My Only Wish (This Year)2001 - נכלל בתוך אוסף שירי כריסטמס שיצא בשנת 2001.. זה שיר כזה יפה!!

אחד-

AUTOME GOODBYE אני לא ממש זוכרת איך רושמים, פשוט הורדתי מלא שירים ב** והוא לא עובד... ויש עוד אחד שאני לא זוכרת, והישן הוא משהו על סנטה My only wish(this year

Britney Rulez

New member
מהההה?

שניהם ישנים autumn goodbye עוד מהדיסק ה-1 BABY....פשוט הוא לא יצא...כאילו יצאה מהדורה מיוחדת איתו. ו MY ONLY WISH זה גם כן ישן...זה שיר שהיא הוציאה לכבוד הכריסטמס בכריסטמס שעבר ניראה לי.... ככה שאלה לא השירים החדשים,ובטח שזה לא בלדות!~

למעלה