בריטים היכון! זה חשוב!!!

sirpad

New member
בריטים היכון! זה חשוב!!!

מצאתי אתמול ארנק של ישראלי שגר באנגליה כנראה קרדיף ונמצא בביקור בארץ. בארנק יש המון כסף משהו כמו 1000 שח בפאונדים ושקלים. אני מנסה לאתר את הבנאדם ולא מצליח. ולכן חשבתי שאם יש בנמצא מישו שגר באנגליה ובא לו לסייע יוכל לפנות אליי במסרים ואני אעביר את הפרטים של הבנאדם ואלי נצליח לאתר משפחה שלו באנגליה. הוא כנראה ישן במלון בתל אביב וניסיתי כבר להתקשר לרוב המלונות ולברר אם הוא ישן בהם ולא מצאתי כלום. אודה על שיתוף הפעולה!

Bambi Prague

New member
כל הכבוד

אמנם לא שלי אבל כל הכבוד על המאמץ..

lilach de

New member
כל הכבוד..

את בטוחה שהוא לא עזב את הארץ כבר? אני אמנם לא באנגליה אבל אם בכל זאת תצטרכי עזרה תגידי..

ipple®

New member
קרדיף היא בירת וויילס WALES

האם משהו בפורום גר שם או באזור המערבי של האי הבריטי? האם אין שום שביב של מידע שיכול לעזור באיתורו? כרטיס אשראי בריטי עם שם או כרטיס ביקור, משהו... ???

sagilgul

New member
אני בלונדון

אבל נראה לי שזה יעזור בדיוק כמו לחפש אותו מהארץ... בכל מקרה שלחתי לסירפד הודעה במסר, אם הוא רוצה אני שמחה אנסה לעזור

lilach de

New member
אם תרצי,

ויש לך שם שלו, אני יכולה במשטרת הגבולות כאן לברר האם האדם עדיין בישראל ובאל על (במידה והוא טס אל על כמובן). אבל אם יש לך שם על כרטיס אשראי, הכי קל ופשוט זה להתקשר לחברה הזו ולברר דרכה!

sirpad

New member
לוי אדם שמעון זה שם האיש

הוא טס לארץ בשלושים בצאי כי יש לו קבלה של לונדון הית'רו ויש סיכוי סביר שהוא ישן באחד ממלונות על הים כיוון שזה נמצא ברחוב בן יהודה.

ipple®

New member
גם אני בלונדון אבל כפי שציינתי....

לדעתי אם יש משהו שגר בוויילס יהיה קצת יותר קל לנסות ולאתר אותו. עם זאת, בלי שם או איזה שהוא שבריר מידע יותר מדוייק קשה יהיה לאתר אותו.

sirpad

New member
עוד מידע שליקטתי מרשיון הנהיגה שלו

levy adam shimon 65D sandringham road, london, e8 2lr

lilach de

New member
אז תתקשרי לטלקום הבריטי

ותוציאי מספר טלפון וזהו, מה הבעיה?

syair

New member
תמסרי את הארנק

למשטרת ישראל. זה העבודה שלהם.

lilach de

New member
טוב, מחר אבדוק

את זה באל על ובמשטרת הגבולות. אני רק נורא מקווה שהסיפור הזה אמיתי, כי באמת לא בא לי לגלות אחר כך שנעשה שימוש לא הוגן בנכונות שלנו כאן בפורום לעזור ויותר מזה, בנכונות שלי להטריח אנשים בגופים הנ"ל

springz

New member
אני בקשר עם פורום ישראלים בלונדון

הם גם ניסו למצוא ב "144" שלהם - ללא הצלחה. ינסו לכתוב לו מכתב. אדווח אם יהיו התפתחויות ובאמת - תדווחו אם יהיו דברים חדשים כדי שלא נטריח אנשים סתם.

sirpad

New member
סוף טוב הכל טוב

אז אחרי שקיבלתי את מספר הלוסט אנד פאונד של חברת האשראי התקשרתי ודיברתי עם גברת במבטא בריטי הכיייייי כבד שיצא לי לשמוע ויצא לי לשמוע לא מעט נוצר קשר עם הבית שלו בלונדון והוא לא היה בבית. השארתי את מספר הסלולרי שלי ולאחר כחצי שעה התקשרה האימא שלו ומתברר שכל המשפחה באה לבקר בארץ. שעה אחר כך הגיע למלון שלי הבן דוד שלו מהרצליה ולקח את הארנק.סוף טוב הכל טוב. מסקנות: מספר הלוסט אנדג פאונד הופיע על הכרטיס ואם הייתי מתקשר מייד לאנגליה אז הייתי מצליח להודיע לבן אדם עוד לפני שעזב את הארץ. אז להבא.... תודה לכל המסייעים!

sagilgul

New member
קבל ח"ח - כל הכבוד../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

הלוואי וכל בני האדם בעולם היו מתנהגים כך - העולם היה נראה קצת יותר טוב...

למעלה