בריחים

frodo1

New member
בריחים

אתמול באימון המורה שלי נתן לי את הטופש לחגורה כתומה ויש כמה בריחים שאני לא מכיר: 1. אומוטה אוני קודאקי. 2. אורה אוני קודאקי. 3. מושה דורי. 4. מוסו דורי. מישהו יכול לתת לי סירטונים שלהם, או משהו כזה? מי שייתן, יבורך! בתודה מראש.

mickeym

New member
פרודו, שאלה...

כשאנחנו אומרים לך לשאול את המורה שלך, אתה שואל אותו? אם כן, כדאי להקשיב לי שוב כשאני אומר: שחיה לא לומדים בהתכתבות, וגם לא בריחים. תשאל את המורה שלך איך מבצעים, א תלמידים בכירים ממך ותעבוד על כל בריח כדי שהוא יצא טוב. אם לא, ראה את הסעיף הקודם

פרודו אני אספר לך איך אני מתכונן

לבחינה... א. כל החומר לבחינה מלומד... ב. מה שצריך לעשות זה לקחת משהו שהוא חגורה יותר גבוה ממך ולבקש ממנו שיראה לך ויתרגל איתך כל מה שאתה לא מבין- תדבר עם המורה שלך ותבקש ממנו שישים אותך עם משהו שמבין... ג. לעולם לעולם לא תצליח לעשות כמו שצריך תרגילים רק מצפייה בסרטון.. ביחוד בריחים שצריך להרגיש אותם, להרגיש את היריב, לבצע את התנועה, ואת זה אפשר ללמוד אך ורק עם בן זוג... אז ידידי הנינג'ה אל תתבייש ותפוס לך חבר לעזרה.. בידידות לחמ"ש

bennyTKD

New member
פרודו היקר

פרודו היקר, אני מסכים אמנם עם מיקי שאי אפשר ללמוד לבד מתוך סרטונים משהו חדש (בריח, קאטה או כל דבר אחר). אבל, א-ח-ר-י שהמורה שלך (או בכירים ממך) ילמדו אותך איך עושים משהו, אני אבין אם תרצה לחזור על זה בבית. זה מקובל, רצוי מאוד, וחשוב מאוד. הבעיה היא שלא תמיד זוכרים בבית איך בדיוק עשו את זה בשיעור. ואז, ורק אז, באמת חשוב שיהיו לך סרטונים. עקרונית כבר הראיתי פה פעם איך חברי היקר
גוגל שולף סרטונים של קאטות בשניות. אני מאמין שגם בריחים יש. אבל תצטרך לשאול את המורה שלך איך כותבים את שמות הבריחים באנגלית, כי אחרת לא תוכל לחפש בגוגל. ועד שיהיו לך השמות באנגלית, אם מישהו שולף לך פה את בארט עם הגוגל, תשלח אותו אלי
בני

tengu

New member
פרודו, תציץ כאן בלינק ששלחתי

יש כאן כמה בריחים שציינת. אם תצליח להתאפק עד החודש הבא יהיו סרטונים של כל הטכניקות עד לשודאן. חוץ מזה לחמ"ש צודק. תמצא מישהו להתאמן איתו. ד"ש למריו מטנגו ותגיד לו שאם הוא יחליט לחזור בשאלה לוויסקי, אז יש לי את התשובה.

frodo1

New member
זה אחלה של סרטונים

אבל רק אורה אוני קודאקי עובד ואין שם את שאר הבריחים שאני צריך

tengu

New member
לפרודו

אם תסתכל טוב אז תראה בראש הדף וגם בראש כל קטגוריה (קאטות, בחינות, שטח) לינק קטן להורדת הגרסה החדשה של windows media player תקיש עליו ואז, בחינם, תוכל להוריד את העדכון ממייקרוסופט ותוכל לראות את כל הסרטונים האחרים.

frodo1

New member
שאלתי את המורה שלי

והוא הראה לי אבל שכחתי. לא הייתי סתם שואל פה לפני שהייתי שואל את המורה שלי. הוא הראה לי באימון אבל שכחתי אותם.

mickeym

New member
../images/Emo45.gif אם ככה בסדר...

ועדיין, כדאי לתרגל את זה עם חבר שלומד איתך מיקי

סארי

New member
בריחים באנגלית זה-

bolt, latch, lock, fastening, catch, bar, doornail סתם לידע כללי...

SHOTO

New member
נסה את הלינק הבא

למרות שראשית כל מומלץ להתייעץ עם המורה שלך , ושנית לתרגל שוב ושוב את הבריחים. http://www.ultimatejujitsu.com/ חפש תחת הקטגוריה של מבחנים לחגורות.

frodo1

New member
זה גם אחלה אבל

זה אתר של ג'ו-ג'יטסו ואני מתאמן בנין-ג'יטסו

שי רגב

New member
הבריחים זהים לחלוטין!

הבריחים בג'ו-ג'יטסו ובנינג'יטסו זהים לחלוטין (אגב, לא רק הבריחים...). רק השמות שונים!

rowshi2

New member
אוקיי

אתה מתאמן כבר מספר שנים, נכון? אני מאמין שאם אתה נבחן לכתומה, כבר הייתה צריך להכיר את כל הבריחים האלה. חשבתי להתחיל להסביר לך, אבל זה קצת קשה ככה בכתב, תריך לראות את זה. ומסתבר שאני הולך לתת לך את אותה עצה שנתנו לך כל קודמי, שאל את מריו
. אם אתה רוצה,אני ועוד כמה אנשים מתאמנים לכתומה ביום שבת בחיפה,וזה די קרוב אליך. תודיע לי אם אתה רוצה, ואני אתן לך פרטים.

למעלה