נכון את מגיעה לסלון ועכשיו קליק על החץ הימני (בחדר עם הטלויזיה) ואת באמבטיה
I ilanama1 New member 8/10/06 #24 נכון את מגיעה לסלון ועכשיו קליק על החץ הימני (בחדר עם הטלויזיה) ואת באמבטיה
I ilanama1 New member 8/10/06 #19 בקשר למטבע הסתכלתי בקובץ שצרפתי שם בערך את עושה קליק ועכשיו את רואה את הקצה של השידה בצד שמאל לחצי על הקצה העליון והשידה תזוז שמאלה הסתכלי היטב לצד שהשידה היתה ושם תראי חלש סימן של המטבע על הקיר שם את צריכה לשים את המטבע גם אני תקועה בנתים
בקשר למטבע הסתכלתי בקובץ שצרפתי שם בערך את עושה קליק ועכשיו את רואה את הקצה של השידה בצד שמאל לחצי על הקצה העליון והשידה תזוז שמאלה הסתכלי היטב לצד שהשידה היתה ושם תראי חלש סימן של המטבע על הקיר שם את צריכה לשים את המטבע גם אני תקועה בנתים
I ilanama1 New member 8/10/06 #23 האמבטיה היא למעלה בקומה העליונה הסתכלי למעלה כתבתי לא שייך למטבע ושם גם תפתחי את פתח האיורור עם המברג
האמבטיה היא למעלה בקומה העליונה הסתכלי למעלה כתבתי לא שייך למטבע ושם גם תפתחי את פתח האיורור עם המברג
L Lady in red2 New member 8/10/06 #30 איפה יש סדרה נוספת? ../images/Emo58.gif יש לי את ההיא מחדר האמבטיה, כשפותחים את פתח האוורור עם המברג.
איפה יש סדרה נוספת? ../images/Emo58.gif יש לי את ההיא מחדר האמבטיה, כשפותחים את פתח האוורור עם המברג.
I ilanama1 New member 8/10/06 #28 גם אני לא יודעת אבל יצא איזה פתק שהיה כתוב שם משהו אולי היה צריך לשרוף אותו עם הגפרור הוא לא מופיע שוב נעלם
גם אני לא יודעת אבל יצא איזה פתק שהיה כתוב שם משהו אולי היה צריך לשרוף אותו עם הגפרור הוא לא מופיע שוב נעלם
3 3 שרונית New member 8/10/06 #29 לא, אבל תפתחי את המגירה מתחת לתנור ואז את התנור ואז את הסיר ....זהו נתקעתי
3 3 שרונית New member 8/10/06 #35 ארון ימני, מעל התנור בתוכו יש קופסא חומה, תפתחי עם הסכין.... עכשיו חסר לנו סוללות