בריחה חדש

מקס6

New member
../images/Emo58.gifאחרי המון קומבינות,,,

הצלחתי את הקוד שמעל הקליעה למטרה מס' 16

ilanama1

New member
ברצינות אני כבר שעות מחפשת את הקוד

הוא צריך להיות בן 18 ספרות ואני חושבת לפי התאריכים שמצאנו עוד אין לי את כולם

ilanama1

New member
../images/Emo13.gif תודה תודה תודה

יש עוד חדר שבו צריכים להכניס קוד בן 18 ספרות

מקס6

New member
איזה חדר ? ,,,,,את הקוד של,,,

מצאתי בארון בפינה, חיברתי והצליח ,תנחי אותי בקשר לחדר

ilanama1

New member
../images/Emo70.gif ליד הארון

ישנה דלת תפתח אותה ואתה נכנס למקום אפור כולו עכשיו כדי שיהיה לך קל יותר לאתר את המקום תשתמש במקש tab תלחץ על המקש ותקליק עם העכבר בו זמנית כך הרבה יותר קל למצוא את המקומות ששם אפשר להקליק בצד ימין שלך יד ימיןלמטה תווצר לך איזה רבוע קטן תקליק עליו כמה פעמים לא תמיד מצליח מיד ואז תגלה עוד מקום שמבקש סיסמא תשתמש בtab כל הזמן ותגלה דברים שלא קל למצוא אותם

מקס6

New member
בקשר,,,

לtab זה לכול משחק או רק ספיסיפית למשחק הזה ? דרך אגב בקשר למשחק שהעלתי בבוקר ,בזמנו הוא היה דמו ,אם אני לא טועה את השרשת אותו לפורום ,הספקת לשחק ? אני היתאכזבתי

ilanama1

New member
שחקתי בו שוב חשבתי שזה יותר

מורכב אבל זה אותו משחק ובקשר לשאלתך בכל משחק אתה יכול להשתמש בו הוא פשוט מקל למצוא חפצים

ilanama1

New member
../images/Emo70.gif זה מה שבלבל

אותי על הקיר ישנו רמז password is maximum number

מקס6

New member
יש מספרים מודגשים בלוח שנה ,,

אבל יש רק 14 מס' ואת אומרת צריך 18 ,אם תוכלי לומר איפה את רושמת את הקוד

מקס6

New member
בקיר של הקליעה למטרה ,,,,,

ישנם שתי נקודות אחת משמאל ללוח ואחת מתחת ללוח קליעה למטרה אולי שם צריך לרשום איזה קוד

ilanama1

New member
../images/Emo70.gif שם בחדר האפור

יש מקום שמבקש סיסמא אם תסתכל מתחת ללוח קליעה למטרה ותלך מעט ימינה יש שם כתם שחור תלחץ עליו ושם תקבל כאילו קשקוש בלבן תסמן אותו בכחול ואז תגלה את הרמז על מה שכתבתי לך גם מעל לוח השנה למעלה בתיקרה ישנה מנורתקיר לא מצאתי שם כלום וגם בפח ישנו דף ומצד שמאל שלו כשאתה מגדיל אותו הוא מציץ

מקס6

New member
לא היתייאשת היית נחושה לסיים ,,,

את המשחק כל הכבוד על העקשנות , שאלה: האם הקוד הוא בן 18 מספרים ? [מה שלא ניאה לי ]

ilanama1

New member
התרגום של המילה הוא דו משמעי

1 משתמשים בו לבוקר טוב 2 תודה רבה אבל אני לא מוצאת כל קשר למשחק לך תבין את היפנים

למעלה