בריחה חדש

מקס6

New member
היי , באיזה שלב את במשחק?,,,,,

יש לי 2 מפתחות ,גרעין , מקל שבעזרתו היפלתי את התמונה ושברתי את האקווריום והיה שם מפתח , מנורה,סיכת מהדק, ועיפרון .

מקס6

New member
אזהרה לא לנגוע בדובי עם,,,

המקל . המשחק מתחיל מהתחלה אם נוגעים עם המקל בעכביש מתגלה מספר ניראה לי שהמקל הוא רב שימושי

מקס6

New member
עם המקל גם...,,

מוציאים את הכפפה בריצפה ליד הארון בחדר השני

מקס6

New member
../images/Emo58.gif את הארגז היכן שנימצא ,,,

הדובי מסירים עם המקל [להשתדל לא לנגוע בדובי] אח"כ מניחים את הדובי ליד הקוד ואת המכסה של הארגז מכסים את הדובי ואז לוקחים את המקל ונוגעים בדובי ,יש פיצןץ ומתגלה ארסנל של דברים .כדור טניס ,משאבה לכדור סל , חלקי הכד האנו מרכיבים על הסטנד הלבן , בחדר ה1 מנפחים את הכדור ובכמה קליקים הריצפה ניסדקת ויוצא דגל עם שם המשחק ,,,, 0([

מקס6

New member
../images/Emo58.gif איפה ,,,

שהתמונה היתה משפשפים עם המוחק[לא יודע מה זה ] עד שמתגלה ,,,

ilanama1

New member
אני יצאתי אבל מצאתי דברים אחרים

וחשוב לשעשות לפי הסדר במקום שלקחת את הכפפה שים את הזרעון וכשהצמח גדל שם עליו את הכפפה וחכה עד שיהיה פרי את הפרי תן לעכביש שים לב למספרים שאתה מקבל ואת הרקע שלהם זה מאד חשוב הסדר שלהם זה יהיה הקוד לכספת

נסנסית

New member
../images/Emo53.gifהשתגעתי כבר יש לי 3 מספרים

העכביש לא אוכל את הפרי, למה הסיכת מהדק שם? מה עושים

נסנסית

New member
כן בבקשה, מה עושים כדי שהעכביש יאכל

את הפרי ו... אני משערת ששם המספר האחרון, ו.. (איזה נודניקית אני הא) מה עושים עם סיכת המהדק תודה מחכה לתשובה

מקס6

New member
יש לך פרי אחרי שהוא צמח מהזרעון

או שעדיין לא [אם לא אז תניחי את הזרעון מאיפה שלקחת את הכפפה ואז הוא יצמח ויתן פרי .את הפרי את נותנת לעכביש שבחדר ה1 ] עם הסיכה את משתמשת אחרי שאת פותחת את הכספת . מחכה לתשובה

נסנסית

New member
עוד קטנה האם הקוד הוא 4 ספרות או 5

כי יש שם מקום ל 5 ספרות למה המפתח האדום??. טוב פסח מתקרב אז יש קושיות לא ???? חה חה חה

מקס6

New member
הקוד הוא בן ארבע ספרות

לא "להרביץ" לעכביש זה מטעה אותך תני לו את הפרי והוא יזרוק לך ספרה . בקשר למפתח האדום איתו את יוצאת

נסנסית

New member
לא יודעת מה קורה אני מקישה את הקוד

6348 ולא קורה כלום זה הקוד נכון ???

למעלה