בריחה חדש

sivangazit

New member
לפלג הקטנה בבקשה עזרה

מהי הסיסמא כדי לפתוח את הדלת אני כבר מתחרפן מנסיונות

אני רק יודעת מה הסיסמה לסגור אותה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני התיאשתי מהמשחק הזה. סגרתי את הדלת באמצעות כתיבת סימן שאלה או את המילה SHAROM (היחידה שכתובה שם באנגלית) קבלתי עוד שלושה משולשים, כחול, אדום, צהוב (כל אחד בתורו) וזהו עד כאן בינתי מגעת

tomb boy

New member
מה זה זה? המשולשים הללו?../images/Emo41.gif

עד שעלה לקח לו רבע שעה... ואז אני כאילו בתוך קוביה... לוחצת פה לוחצת שם, משולש אדום כחול צהוב אפור או ירוק לא זוכרת וצליל של מים זורמים או משו דומה. מה המטרה של המשחק? מה יש שם? הכל ביפנית מעצבן... היפנים ממש השתלטו עם המשחקים הללו

tomb boy

New member
אימא'לה.. פתאום הופיעה לי הדלת../images/Emo41.gif

איך שאני נבהלתי... חחחחחח עכשיו הבנתי מה זה השרום הזה... עלית על הסיסמא?

Lady in red2

New member
מה עושים עם התמונה בטלוויזיה?

יש לי בינתיים: קופסה נעולה קופסה עם קוד 2 מפתחות ספריי נייר עם אבן נייר ספר לוח אפור

mitzy 22

New member
הצילו!! ../images/Emo178.gif../images/Emo58.gif../images/Emo92.gif

אין לי שמץ של מושג איך ממשיכים.
באמתחתי יש: 2 מפתחות (שבעזרתם פתחתי את 2 המגירות) תיבה סגולה שצריך קוד כדי לפתוח אותה תיבה חומה שנעולה עם מנעול ספר ירוק (שכתוב בסינית..) דף מעוך שבתוכו מצאתי אבן שחורה דף לבן חלק דף/לוח שחור חלק כבל שחור (שחיברתי לטלוויזיה והפעלתי אותה ו.. שוב כתוב שם משהו בסינית) תרסיס אני רואה שיש מחוץ לחלון מוט ברזל, אבל אין לי מושג איך להגיע אליו.. אחרי שאספתי את כל הפרטים שצויינו למעלה חזרתי לארון קיר וכשלחצתי באמצע באיזור החשוך קיבלתי אקדח. המקום היחיד שהצלחתי להשתמש באקדח היה על הדלת שלידה נמצא הפח. נורו 3 יריות ואז המסך הופך להיות שחור וכתוב משהו בג'יבריש ו.. זהו! לא הצלחתי לעשות שום דבר חוץ מלעשות REFRESH למסך ולהתחיל מחדש.. אוי, כמה שזה מתסכל..
מישהו יכול בבקשה לגאול אותי מייסוריי..

אימאית

New member
עזרה....רמזים...

תנסי לעמוד מול הטלוויזיה, ולהשתמש במשהו שעליו את יכולה לקבל תוצאה מסויימת ... וגם במשהו שמשתמשים בו עם זכוכית .... (
)

mitzy 22

New member
תודה אימאית! אבל לצערי..

אני מנסה! באמת שאני מנסה! אבל כלום לא קורה..
למה הכוונה ב"משהו שעליו את יכולה לקבל תוצאה מסויימת" ? אפשר לקבל בבקשה רמז נוסף? אני משתגעת!!

אימאית

New member
לדלת אין סיסמא ../images/Emo12.gif

ואם את מתכוונת לתיבה, אז הרמז למעלה...

sivangazit

New member
לאימאית החמודה חשבתי שזו דלת

עם העינים הזוהרות לא מצליח לעשות בה כלום כבר שעות ולא עשיתי מאומה ולא מבין מה עלי לכתוב כי למטה זה מבקש כאילו סיסמא וכתוב לי sharom

sivangazit

New member
לאימאית רק עכשיו הבנתי שאחנו לא

מדברים על אותו המשחק את ההוא גמרתי כבר אתמול אני מתכוון למשחק של פלג הקטנה

tomb boy

New member
למה לא נפתחת לי הקופסא?../images/Emo41.gif

גילתי את הקוד (בזכות מה שכתבת) ואני מכניסה את המספרים לפי מה שכתוב, אך לשווא. יש עוד משו שלא עשיתי?

tomb boy

New member
וואלה אני כזאת מהבולה לפעמים../images/Emo41.gif

חחחחח טוב יצאתי משם סוף סוף. תודה נשמה.

למעלה