את זקוקה למשהו נוסף... לשים לפני הטלוויזיה לפני שאת משתמשת בספריי
S sapirush 100 New member 17/1/06 #36 ../images/Emo187.gif ואיך לעזאזל משיגים אותו?? אני נואשת חייבת עזרה אימאית ממש ממש תודה על העבודה המדהימה שאת עושה כאן בפורום לדעתי-----> האדמה...
../images/Emo187.gif ואיך לעזאזל משיגים אותו?? אני נואשת חייבת עזרה אימאית ממש ממש תודה על העבודה המדהימה שאת עושה כאן בפורום לדעתי-----> האדמה...
S sapirush 100 New member 17/1/06 #37 ../images/Emo187.gif הצלחתי תודה../images/Emo13.gif אני עדיין חושבת ---------> האדמה
L Lady in red2 New member 17/1/06 #40 ניסיתי את כולם על כל חלק בתמונה שבטלוויזיה, כבר כואבת לי האצבע מרוב קליקים על העכבר.
א אימאית New member 17/1/06 #39 מאחר וצריך להשתמש במשהו נוסף.... ואם את ממש נואשת... אבל ממש תגללי למטה... התשובה שם עד כדי כך נואשת, הא תשימי מול הטלוויזיה את הדף השחור (את לוחצת עליו ואז על הכיתוב ביפנית שמתחת לחפצים...), ואז תרססי בספריי...(תלחצי עליו ואז על הדף)
מאחר וצריך להשתמש במשהו נוסף.... ואם את ממש נואשת... אבל ממש תגללי למטה... התשובה שם עד כדי כך נואשת, הא תשימי מול הטלוויזיה את הדף השחור (את לוחצת עליו ואז על הכיתוב ביפנית שמתחת לחפצים...), ואז תרססי בספריי...(תלחצי עליו ואז על הדף)
א אימאית New member 17/1/06 #43 יפנית... ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif אם יצאת עם המפתח - אז אכן סיימת , ברכותיי
L Lady in red2 New member 17/1/06 #44 המממ תודה, פשוט לא התקנתי את השפה אז יש ג'יבריש... סוף מאכזב אבל משחק חמוד, על העזרה.