בריזר

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
בריזר

משקה אלכוהולי חדש. קוקטייל בקרדי עם מיצי פירות טרופיים שונים שנימכרים בבקבוקי זכוכית קטנים ויש לזה טעם של משקה תוסס קל.פעם ראשונה ששתיתי את זה בים לא היתה תוית על הבקבוק שפירטה את אחוזי האלכוהול במשקה והייתי בטוח שאין בזה טיפת אלכוהול.ירדתי אפילו על המלצר המגמגם שלא ידע להגיד אם יש או אין בזה בכלל אלכוהול "אלק בקרדי אננס"... אחרי שגמרתי את הבקבוק פיתאום שמתי לב שהמלצר עומד לידי ואני מיסתכל על נקודה לא ברורה ביקום:אין בזה אלכוהול נכון? הוא שאל אותי...איזה לא נעים גימגמתי אני משהוא מיתחת לאדמה,...אתמול ראיתי את זה אצלינו בפיצוציאדה השכונתית ועל התויות כתוב בפירוש שיש בזה 5.5% אלכוהול ומה שנורא זה שזה ממש מרווה וטעים וכאן בקיץ אנשים באמת צמאים,אחד ועוד אחד... בעיה. זה גם די יקר (יחסית)...וזה מה זה בוקס בעיין לכל מי שלא סובל אלכוהול (כמוני) אבל רוצה מידי פעם לשבת בים ולישתות משהוא קררררר או לכל מי שאוהב אלכוהול אבל סובל מהטעם...בכל אופן משקה "קל" עם חמש וחצי אחוז אלכוהול זה לא צחוק.אולי זה שזה כל כך יקר עוד יכול להציל את זה מלהפוך למשקה החדש בגני הילדים בארץ. עכשיו תחשוב על כל האלכוהוליסטים שמנסים בציפורניים להביא יום נקי וכל פעם מחדש מביאים להם אותה באיזה משקה חדש שקופץ עליהם מכל הפירסומות ומכל פינת רחוב...אם חושבים על זה טוב זה יכול לתת לך אספקט שונה לגמרי לגבי מושג הגמילה ומה זו באמת גמילה מוצלחת (כשהיא מוצלחת)... t

אחחחח אחחח אחחח....../images/Emo175.gif

זה באמת מטעה...וגם מאוד טעים...זה וכל דומיו,יותר טעימים מכל הדברים האחרים לדעתי,כי הם לא מאסיביים כמו לשתות וודקה,וויסקי,ואפילו בירות שונות,אלא נותנים הרגשה שאתה לא שותה משהו אלכוהולי,ןלכן הם נחשבים "כסבבה",וכ"את זה -אפשר לשתות,זה כלום אלכוהול-אתה אפילו לא מרגיש את הטעם!"וכתירוץ מצוין למה את זה כן מותר. הדבר הראשון ששתיתי בחיים של,היה "אאוט סיידר"ובקרדי תפוחים-מיזה התחלתי...לא מרגישים בהם בבבבגרוש שאתה שותה משהו עם איזהשהו אחוז בכלל... מה אני יגיד-מבינה מה שאתה אומר... טיש.

tiger

New member
אלכוהול...הסם הכי חוקי בעולם

שלא לדבר על לגיטימי. איך הצליחו בסופו של דבר להפוך את הדברים ככה שהסם הכי קשה בעולם יהפוך לסם הכי לגיטימי וחוקי? בעוד שלחומרים הרבה פחות מזיקים וידידותיים לסביבה מוציאים כזה שם רע? לאלוהים פיתרונים

למעלה