בריזה למישהו יש מידע על המופע וכמה עולה כרטיס לברי ומישהו בא?
Z zoophisto New member 6/7/03 #3 אני דווקא שמעתי שזה 120 שקל אבל בבית חולים אצל אבא שלי אני משיג ב100 ולמנויי ידיעות אחרונות מי שקונה כרטיס מקבל שני חינם
אני דווקא שמעתי שזה 120 שקל אבל בבית חולים אצל אבא שלי אני משיג ב100 ולמנויי ידיעות אחרונות מי שקונה כרטיס מקבל שני חינם
G giba70 New member 6/7/03 #5 ב-8 ביולי כלומר מחרתיים ביום שלישי, ההופעה מתחילה ב-21:00 אבל אולי הכוונה להופעה של שלום חנוך ומוניקה סקס שמופיעים גם באותו ערב.
ב-8 ביולי כלומר מחרתיים ביום שלישי, ההופעה מתחילה ב-21:00 אבל אולי הכוונה להופעה של שלום חנוך ומוניקה סקס שמופיעים גם באותו ערב.
ע ענת1986 New member 6/7/03 #7 לוח האירועים... רשום שם הכל...../images/Emo9.gif בנוגע למחיר- מצאתי באתר "עכבר העיר" מידע שיכול לעזור...
לוח האירועים... רשום שם הכל...../images/Emo9.gif בנוגע למחיר- מצאתי באתר "עכבר העיר" מידע שיכול לעזור...
Z zoophisto New member 6/7/03 #8 כן בדקתי בלוח אירועים אבל עדיין נסו למצוא מחיר זול יותר איפה שהוא לטא יודע משטרה או משהו וגם כן אני ממליץ למי שיש לו מנויי לידיעות שינצל את זה
כן בדקתי בלוח אירועים אבל עדיין נסו למצוא מחיר זול יותר איפה שהוא לטא יודע משטרה או משהו וגם כן אני ממליץ למי שיש לו מנויי לידיעות שינצל את זה
ע ענת1986 New member 7/7/03 #13 ../images/Emo24.gif ברוך הבא! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ערב טוב לך! מקווה שתהנה בפורום של האחד והיחיד ומקווה לראותך הרבה עימנו! לכל מי שנוסע, תעשו חיים! תצלמו וספרו חוויות... אני לא בטוחה בסוף שאני נוסעת...
../images/Emo24.gif ברוך הבא! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ערב טוב לך! מקווה שתהנה בפורום של האחד והיחיד ומקווה לראותך הרבה עימנו! לכל מי שנוסע, תעשו חיים! תצלמו וספרו חוויות... אני לא בטוחה בסוף שאני נוסעת...