בריאת העולם

בריאת העולם

בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ. והארץ הייתה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום ורוח אלוהים מרחפת על פני המים. ויאמר אלוהים: "ויהי אור!" ויהי חושך. והארץ הייתה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. ויהי ערב ויהי בוקר, יום אחד. ויקם אלוהים ביום השני ויאמר: "ויהי אור!" ויהי חושך. והארץ הייתה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. ויהי ערב ויהי בוקר, יום שני. ויקם אלוהים ביום השלישי ויאמר: "פעם שלישית ואחרונה- יהי אור!" ויהי חושך. והארץ הייתה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. ויהי ערב ויהי בוקר, יום שלישי. וישתוק אלוהים ביום הרביעי וביום החמישי. וביום השישי, ויקם אלוהים ויצעק צעקה גדולה: "או שאני אלוהים או שאני לא אלוהים-יהי אור, לעזאזל!". ויידלק אור קטן בחלון אחד הבית ואיש בפיג´מה מציץ בעדו החוצה ושואל: "מי זה פה צועק שהוא אלוהים בשתים עשרה בלילה?". חנוך לוין

../images/Emo9.gif

הקראת את הידיעה שחברת חשמל מתכננת שיבושים בהספקת החשמל?.....

מסכנים...

רוצים שהם יתחילו לשלם עבור חלק מהחשמל שהם צורכים... רחמיי על עובדי חברת החשמל..

חברת החשמל

אתה משתין עליהם - הם נרטבים קצת הם משתינים עליך - אתה טובע חח"י היא אולי הגוף החזק ביותר במדינה, כשיורם אברקוביץ´ מחזיק את חברי ועדת הכספים בביצים, נראה לך שיצא מזה משהו ?

לא יכולה!!!!!!

עכשיף מישהו מאיים עליי בסגרית השלטר המרכזי.... <לא היה שיר כזה ?>...

מזכיר לי סיפור (מפחד לכתוב בדיחה)

שר משטרה ברפובליקת בננות מבקר באחד מבתי הכלא שבמדינה. מפקד בית הסוהר עושה לו סיור בין האגפים, ובסוף מגיעים גם לאגף הנידונים למוות. בעודם הולכים במסדרון שומע השר צעקות איומות מאחד החדרים. הוא שואל את מפקד בית הסוהר לפשר הצעקות. עונה לו המפקד: "זהו חדר הכסא החשמלי. מתבצעת שם הוצאה להורג כרגע, אבל מכיוון שיש לנו הפסקת חשמל בכלא אנחנו משתמשים בנרות..."

הצופה.

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תפחד הרסת אותי את הגשם תן רק בעיתו.......

למעלה