בריאן!!!!

myauuuuu

New member
בריאן!!!!

הקשיבו נא... שמעתם מה הולך לקרות??? הגמדון הבלונדיני שדרך אגב בדרך כלל אין לי כלום נגדו אבל הוא הגזים!!!!!!!!!!!! הוא הולך לבגוד בבריאנוש!!!!! זונה קטנה!!!!! הוא גרם לו לבכות!!!1 חמור!!!!!!!!! רגע רגע מזתומרת הצד האפל של בריאן??? הייתי אומרת גן עדן!!!! יותר מתאים לו!!!! נ.ב לכל מפרקי המשפחות למיניכן HE IS MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז בכל אופן אנשימים... קבלו אותו ... הגדול מכולם... איזה עצוב...

netaK

New member
2 דברים

1. זאת תמונה מסוף פרק 22 עונה 1 לא 20 עונה 2 (אם זה מה שחשבת) 2. אז את בעד בריאן וג´טסין או בעד בריאן ומייקל? ובאמת...למה להיות ילדותיים ולהתווכח גייל בעלי גייל בעלי...די כבר...

קישקושה

New member
../images/Emo58.gif

לא קשור לתמונה מתי ג´סטין יבגוד בו?.. ואני בעד בריאן וג´סטין!!

myauuuuu

New member
מה הלחץ?

קודם כל הנתונים שלי כן נכונים!! והוא כן יבגוד בו עם איתן וכן יבכה!! אל תגידי לי! כי תאמיני לי יש לי מקורות מאוד מוסמכים!!! שנית מה הלחץ?? לא שמתי את התמונה דווקא מאותו מקום.. פשוט רציתי לשים תמונה של בריאן בוכה.. תירגעי חמודה מה הלחץ??.

מוררררר

New member
נכון אבל לא

הוא לא יבכה...התמונה היא מהפרק האחרון של העונה הראשונה אחרי שהביאו את ג´סטין לבית חולים!!!

maayan15

New member
ההודעה מעליי היא- ../images/Emo58.gif

ידוע לרובנו....חלק אפילו כבר ראו את הפרק/קטע...אבל לא משנה....שכותבתים משהו שעוד לא קרה (כלומר, ספויילר).נא לשים את הסימן-
עכשיו ברצינות...יש מישהו שעדיין לא יודע על קיומו של הכנר על הגג (לחדשות מביננו-ידוע בשמו-אית´ן)?

האמת היא...

שכל פעם שמדברים על הכנר(האידיוט, המטומטמם, המכוער, הבן...) כל הפורום מגיב....אני חושבת דכולם יודעים עליו

למעלה