בריאות לכולנו

בלה ענת

New member
בריאות לכולנו../images/Emo189.gif

ושלווה נפשית זה מה שאני יכולה לאחל לכולנו. מאז שבתי ענת אור נקטפה ממני טרם זמן, לא קיימים ימי הולדת וחגים. איך אפשר לחיות ולשמוח כאשר בתי אהובה לא נמצאת על ידי ואני על ידה. החשוב בהתנהלות יום-יומית - להיות בריאים,קשובים אחד לשני, לפרגן כמה שניתן, להשתדל לאהוב אפילו בלי תמורה. לרותי. את עושה עבודה מבורכת עבור אנשים שנמצאים במצבי, תמשיכי כך. אמא של ענת אור <HR> <b><font color=purple> ענת אור 06.05.1980-21.02.2007
<b></font/>

קשה לחגוג את החג

כאשר אחד מהאנשים הכי קרובים אלייך איינו בחיים, אבל זו מצווה לחגוג ולשמוח. אם היא היתה בחיים, איך היא היתה רוצה שתנהגי? האם היא היתה רוצה שככה תיהי? מה היא היתה באמת רוצה? מאחלת לך חג שמח מלא באור והמון אהבה! ♥

orianagm

New member
אני חושבת שהמתים במותם מצווים לנו את החיים

בלה, מקווה שתבחרי בחיים, בשבילך ובשביל החיים האחרים שנותרו. ענת הייתה רוצה שתבחרי אחרת [לעניות דעתי]. חיבוק גדול והרבה אהבה, אוריאנה

אני מסכימה איתך

גם אני מאחלת בריאות ושלוות נפש לכולם.מאחר שבני לידור חיים לא נמצא איתי בחיים איני יכולה לחיות ולשמוח בחגים. העצב משתלט עלי.כשמאבדים אדם קרוב לליבך הכל מתגמד ואין שמחה אמיתית בנשמה.אך כולנו כמו רובוטים שמקבלים הוראה במוח להמשיך לחיות,אז בזמן שניתן לנו במתנה אני מאחלת לכל חבריי בפורום להספיק להגשים את כל החלומות,בריאות,הצלחה ושלוות נפש וכמובן אושר!!!!!

רותי 11

New member
בלה ענת יקירתי

ביתך כן נמצאת לידך - ושוב אני חוזרת על זה שאמנם היא לא נמצאת בגוף פיזי והיא לא נמצאת לידך כמו שאת רוצה אבל בכל זאת היא איתך ותמיד תהיה איתך, את זה את חייבת להפנים וכאשר תפנימי את זה יהיה לך יותר קל להתמודד, אני לא אומרת שזה יקח את הכאב אבל עדיין קל יותר להתמודד כשמבינים שהם למעשה לא נפרדים מאיתנו לעולם.

למעלה