בריאות ופאנג שוי

טוטס

New member
בריאות ופאנג שוי

היי אביבה! כבר מס' שנים אני סובלת מבעיה רפואית שלא מוצאים מאין היא נובעת ומכאן -גם לא מרפאים לי אותה. ככל שעובר הזמן מצבי הבריאותי מחמיר ובחודשיים האחרונים אני ממש בקושי מתפקדת ורוב היום ישנה או סובלת מכאבים. האם הפאנג שוי יכול לעזור גם לבריאות? האם יש אלמנטים מסוימים שניתן לשים בחדר השינה שלי שיסייעו לי? (אני גרה עדיין עם הורי) המון תודה!!

אני חושבת שפאנג שוי עוזר לאדם

לעזור לעצמו. מי שירפא אותך זו את בלבד! את יכולה להיעזר ברופאים/אחיות/מסאג'ים/תרופות/יוגה/ריצה/חדר כושר/דיקור/פאנג שוי וכל דבר שאת רוצה. אלה הם כלים לעזור לך לרפא את עצמך. אני מציעה משהו אחר בשלב זה: במקום לשים משהו בחדר שינה שלך, דווקא להוציא והרבה... זה לכשעצמו ינקה את גופך ויהווה התחלה של משהו. זו התחלת העבודה שלך במידה אות החלטית בנוגע לבריאות שלך. כל עוד נדמה לך שמישהו אמור לרפא אותך...לא תגיע הרפואה.

טוטס

New member
האמת...

שבדיוק בימים האחרונים אני עושה סדר בחדר ומוציאה דברים שאינם נחוצים לי יותר או כאלה שלא השתמשתי בהם מלא זמן ואםילו זורקת לפח - דבר שמאוד נדיר אצלי... השאלה היא - מה השלב הבא?

שלב הבא יגיע...

אחרי שתזרקי עוד (אבל לזרוק באמת...לא רק להעביר למחסן כלשהו...) ותהיי בצורה זו במשך פרק זמן של 45 ימים לפחות. אח"כ נדבר. השינוי אמור להיות משמעותי במידה ועשית את הדברים בצורה נכונה. בהצלחה

goldfish11

New member
היי אביבה

מה שלומך? אני מבקשת להתייחס למה שכתבת. כפי שציינתי בעבר בפורום, בפנג שואי ישנן מספר רמות. אחת מהן היא אכן הרמה הפסיכולוגית, שבה האדם יכול לרפא את עצמו. לגבי זה את צודקת - פנג שואי הוא כמו כל דבר שהאדם מאמין בו. אם האדם יאמין שסמל כזה או אחר יעזור לו - בעצם האמונה לסמל יש כח. אבל פנג שואי אמיתי הוא הרבה יותר מסמל. פנג שואי אמיתי מדבר על אנרגיות אובייקטיביות. אלו, אינן קשורות לאדם ספציפי ולא יעזרו לאדם כל האמונות והריפוי העצמי. אם אדם יישן בחדר עם אנרגיות רעות - אפשר יהיה לנטרלן בצורה מסויימת אבל לא לחלוטין וההשפעה שלהן תורגש לאורך זמן, בעיקר בפאן הבריאותי. מכאן, אני מאמינה שלאנשים עם בעיות מהסוג שהועלה בשרשור הזה לא מספיק לומר את מה שנאמר, אלא חייבת לבוא המלצה של יועץ מקצועי. שהרי מדובר כאן בכדור משכך כאבים בעוד שמה שהיא זקוקה לו באמת זה ניתוח. אני מקווה שלא פגעתי, אבל אני הייתי חייבת לומר את זה. שיהיה לכולנו שבוע טוב.

למעלה