ברט פארב פורש...AGAIN...

JayneCobb

New member
ברט פארב פורש...AGAIN...

ונשאלת השאלה : (וזה מיועד בעיקר למכורי פייט קלאב,כמוני) - IS THIS A FOR REAL RETIREMENT OR ONE OF THOSE "CRY FOR HELP" THINGS? ובנימה רצינית יותר,מיניסוטה בלי פארב,לאן?

REDSKINS

New member
מועדון קרב שליטה !

גם בעונה הקודמת חשבו שהוא יפרוש ואז הוא הגיע בדקה ה-90 למינסוטה. יותר מתרגש לדעת שיש עוד מכור לפייט קלאב כמוני. הוא QB מעולה אבל הוא מוזיל את עצמו כל פעם שהוא מודיע שהוא פורש. נגיד והוא יפרוש , למינסוטה תיהיה בעיה לשחזר את ההצלחה של העונה , אם הוא ממשיך אני מסמן אותם כמועמדים לסופרבול.

Yo-man

New member
זה נשמע יותר רציני הפעם

לפני שנתיים הוא אמר שהוא פורש אחרי עונה בינונית. ואז היה לו הרבה זמן להשתכנע אחרת, או להחליט אחרת או למשוך את הקהל - לא משנה מה היו המניעים, זה נמשך לאורך הרבה זמן ולא היה סופי עד שהוא אמר שהוא בא למיניסוטה. השנה זה נמשך עד לפני 4 שעות, ועכשיו זה סופי. אין סיכוי ששבוע לפני הפרה-סיזן הוא ישנה את דעתו אחרי הצהרה שכזו. חבל. גם אם היתה יוצאת לו עונה מזעזעת, הייתי שמח לראות אותו משחק שוב. 4ever

JayneCobb

New member
מאמין שאתה צודק,אבל...

בשנה שעברה הוא שינה את דעתו רק באמצע אוגוסט...ולפי ESPN הצטרף לקאמפ בסביבות ה 16-17 לאוגוסט...כך שכן,בהחלט יש סיכוי שהוא יתעורר שוב,אבל אני מאמין,ומקווה בשבילו שזה אכן סופי

למעלה