ברחתי קצת מהמטבח...

m i c h a l i

New member
ברחתי קצת מהמטבח...

רק כדי להגיד לכולכם שנה טובה... המון בריאות ואושר ( כסף זה לא הכל בחיים) הרבה אהבה לכם ולסובבים אתכם שמחה שהצטרפתי למשפחתכם התומכת...משתוללת...מצחיקה...מרגשת.. מגובשת המון חיבוקים... יההה שכחתי את הסיר על האש... בייייייייייייי

חתולון*

New member
מיכלי............. כל פעם, לפני שאת

באה לכאן, תסתכלי לאחור, כבי את הגז או שימי שעון מעורר ל-5 דקות זהירות מונעת אסון חתולון

ק-ס-ו-מ-ה

New member
את ברחת........אני עוד לא נכנסתי../images/Emo5.gif

עוד שעתיים יחזור האיש היקר שליעם הקניות(בטח עמוס שם) ורק אז אוכל להתחיל במלאכת הבישול....... חג שמח מיכל חג שמח חתולון.... גמר חתימה טובה

חתולון*

New member
חג שמח קסומה

שנה טובה לך קסומה חבל שדחית את הבישולים לרגע האחרון שנת בריאות, אושר והצלחה כל טוב חתולון

רק עכשיו קסומי????

יו מסכנונה,...אני כבר אוטוטו על סיום ים שעות בלי שינה בעלי בא מהעבודה הביתה ואני בקפיצה למיטה לשינה של כמה שעות אחרת אתמוטט הבית מלא מטעמים...למרות שחלקם נלקחים היום לביתה של אמי ואבי... העיקר הכל ממש ממש מוכן פה. קסומי יקירתי חג שמח

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חג שמח דרדסית יקרה....

אצלי העיקר הוא הניקיון, ועם זה סיימתי אתמול בשן ועין......חחח הצוואר תפוס לי וכואב אימים. חוץ מזה מה יש לי להכין???????. כולה פשטידה ועוף בשזיפים.......לא ביג דיל.......עניין של שעה גג...חחחחחח

קסומה............

לבוא לעזור לך......... רק אני לא יודע איך יצאו התבשילים...... מה שבטוח אם אילה הייתהלידך זה היה אךךךךךךךךךךך ................מזהההההה טעיםםםםםםםםםםםםםם שנה מתוקה לכולםםםםםםםםםםםם

מיכלייייייי,,,,,

חחחחחחח,,,,ברחת מהמטבח,,, אני כבר 28 שנה,, בורחת ממנו,, ותאמיני לי,,,,טוב שככה,,, שיהיה לכם אחלה חג שמח וטעים,,, נהיה בקשר,,,

m i c h a l i

New member
שולי... חכי חכי...

עוד חודשיים איתי ואני אדביק אותך... אין מה לעשות ההשפעה חזקה ואז... כולם יוכלו לבוא לעשות אצלך את ליל הסדר... אני ראשונה... חחחחחח נשיקות וחק שמייח

למעלה