ברחתי לם היום...

ברחתי לם היום...

א) כי שכחתי את הנייד שלי בבית. ב) כי אני מתכונן לאירוע אישי וההכנות וההתארגנות דורשות הרבה זמן ומאמץ (בדבר פרטים נוספים - אנא פנו לתיבת המסרים) ג) כי רק לפני זמן קצר חזרתי הבייתה והתיישבתי לי במיטה הקרה...עם המחשב. ד) תירוצים יש למכביר... אבל להיות איתכם זה פשוט אדיר

ללא נושא

מותר מידי פעם גם לברוח ‏,‏ גם אתה צריך קצת חופש לעצמך.‏ בטוחני שאם לא היית מרגיש שאתה צריך לצאת-‏ לא היית יוצא.‏ אבל תרגיש סבבה עם עצמך ותדפוק עוד כמה ימים של חופש ‏.‏ גם לך מגיע חופש.‏ ותזכור:‏ אנחנו רק בני אדם,‏ ו...‏ הומואים אא אופס אנחנו קודם דתיים ואחר כך הומואים.‏ הק"בה אנחנו אוהבים אותך.‏ ‏

תודה שמאשר לי לצאת לחופש :)

אבל האמת קשה לי בלעדיכם, כי פשוט אין עליכם, איפה למצוא חמודאים כמותכם, חכמה בינה ודעת שיש בכם, מה אומר - אשריכם, דתי והומואים שלי ושלכם, אני אוהב את כולכם... דרוך כל היום לקרור את דבריכם, הכל כך מתוקים מדבש ומאושר באושריכם, כל אחד כאן מטה לחברו שכם, לסייע ולעזור מושיטים ידיכם... אשריכם, אשריכם - ויישר כוחכם.

מותר לך....‏ ‏

מותר מידי פעם גם לברוח ‏,‏ גם אתה צריך קצת חופש לעצמך.‏ בטוחני שאם לא היית מרגיש שאתה צריך לצאת-‏ לא היית יוצא.‏ אבל תרגיש סבבה עם עצמך ותדפוק עוד כמה ימים של חופש ‏.‏ גם לך מגיע חופש.‏ ותזכור:‏ אנחנו רק בני אדם,‏ ו...‏ הומואים אא אופס אנחנו קודם דתיים ואחר כך הומואים.‏ הק"בה אנחנו אוהבים אותך.‏ ‏

למעלה