ברחוב

AlphaBear

New member
ברחוב

תכלס אתם משתמשים בזה ברחוב או יצא לכם להישתמש בזה וזה עזר? יעני, אם איזה מישהו נתפל אלייכם האם באמת לקחתם נשימה ונזכרתם במה שלמדתם או התחלתם מכות בפראיות?!

זה תלוי במיומנות ובניסיון שלך

ככל שאתה יותר בעל ניסיון ומיומן, אתה תהיה יותר רגוע ותדע לעבוד ביעילות. ככל שאתה חסר ניסיון אתה עלול לאבד את העשתונות ולעבוד בפראות ומפוזר לכל הכיוונים. רן.

א1ט1

New member
אם מישהו יתחיל איתי ברחוב

אני ישתדל להזכר במה שלמדתי,לבקש ממנו סליחה ולהגיד לו שהוא צודק,ולהתחפף משם במהירות האפשרית.

../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

לצערי יצא לי פעם אחת להישתמש (לפני שהתחלתי להתאמן בקונג פו למדתי איגרוף זה לא אומנות לחימה ויש בזה הרבה אימוני אגרסיביות אז לא יודע אם זה תופס) אבל אני אישית לא חשבתי לא התרגזתי זה בא לבד אז הקריזות באו..

ננדין

New member
אני אישית השתמשתי מספר פעמים

בידע שלי בסיטואציות כאלו ואחרות ברחוב. אני יודע שזה נשמע לא אמין אבל פעם אחת הייתה מול סכין ופעם אחרת הייתה מול שני בני מיעוטים עם סכין יפנית ועוד משהו חד ביד (עד היום אני לא יודע מה בדיוק אבל יש לי את הצלקות...) ויש לי שני דברים להגיד בנושא: 1. הייתי בטוח שאני הולך למות! הרגשתי כל זמן הקרב לחץ נורא בחזה! ואחרי הקרב בכיתי כמו ילדה בת 3, עד היום אני לא יודע למה בדיוק בכיתי... 2. בעקבות האירועים הללו למדתי להאמין שמה שיעבוד לך ברחוב או יותר נכון מה שאתה תעשה ברחוב הוא מה שצרוב באינסטינקטים שלך. ולכן אני אישית מאמין באימון חוזר על טכניקות בסיס פשוטות. רק מה שהתאמנתה בו הרבה והוא מוטמעה באינסטינקטים שלך הוא מה שתעשה במצב אמת (רק תקווה שזה הדבר החכם/הנכון...). אולי לוחמים גדולים עם הרבה ניסיון קרבי יכולים להגיע למצב שהם חושבים בקרב אמת, אני לא... 3. תודה להורי ומאמניי שהביאו אותי עד הלום ותודה לצה"ל! רון

Zeev Foux

New member
יצא לי להשתמש מספר פעמים

בחומר שלמדתי בבה גווה, גם בחו"ל וגם בארץ. בבחינה "בדיעבד", אין לי ספק שחוץ ממקרה אחד זה היה מיותר לחלוטין, ואבל ממש! גם באותו מקרה בודד, הייתי יכול להגיב הרבה יותר טוב, אם הייתי מלווה את המגע הפיזי בהתנהגות הולמת לאותו אירוע. המסקנה הבולטת שלי ממעט המקרים - תמיד אפשר להמנע, וגם כשבלתי ניתן להמנע לחלוטין, הרי התנהגות הולמת, ובעיקר "המשך טיפול" (לא בצורה פיזית ) יכולים לשנות את התמונה מ"השתמשתי בבה גווה" ל "הצלחתי בעימות" וגם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=5181179&FlagSybase=1 זאב

chooselife

New member
פששששש איזה סיפור!

ממש מעולה, אהבתי! יש עוד כאלו בפורום איפה שהוא?

לי קרה

פעם מישהי התנפלה עלי ברחוב.אינסטינקטיבית ללא מחשבה הפעלתי עליה כמה מהלכים שתרגלתי היטב באותה תקופה. זה נגמר בשבועיים במיטה. בחיים לא הייתי כזה מסופק

למעלה