ברחה לי הכלה....

קאט בלו

New member
ברחה לי הכלה....

הבן שלי כולה בן 4.5, כבר מצא לו חברה מהגן וכבר זהו הם מתחתנים, שנתיים הם ביחד, צמודים אחד לשני בכל שעות היממה שהם ביחד בגן, משחקים מתחבקים והאיכססס היחידי שלא שומעים בזמן נשיקה זה ממנה...... עד שביום חמישי שעבר בזמן המקלחת פתאום הוא החל לפרוץ בבכי ולספר לי"עדן (זהו שמה) לא חברה שלי יותר, היא לא רוצה להתחתן איתי" "מה קרה ישר התענינתי" ותחת דמעות שזולגות הוא אומר לי "היא עכשיו חברה של אור, היא לא משחקת איתי יותר רק איתו" {איזו טרגדיה חשבתי לעצמי... כבר התחילו הצרות}, התבונן לי הגוזל בעיניים ואמר לי "אמא תדברי איתה, תגידי לה כמה שאני אוהב אותה" ואני בדרכי הבטחתי לו אל תדאג אמא נכנסת לפעולה, הכל יהיה בסדר. ביום שישי הלכנו לגן והנה כלתי לעתיד זו שבכל בוקר רצה לבני בריצה ומקבלת חיבוק.... זו שבכל יום הולדת היא, היא הבת זוג לריקוד הראשון, לא באה לקראתנו, מחייכת אלי מרחוק ועושה לי שלום עם היד, והגוזל שלי, עינייו שוב מתמלאות בנוזל ובשקט מושך לי בחולצה מאחור ואומר "את רואה היא לא חברה שלי, תדברי איתה", קראתי לעדן חבקתי אותה בחיבוק הבוקר הרגיל ושאלתי למה היא לא חברה של הגוזל שלי וישר מבלי שהיא תוכל לענות לי בכלל בעודה מתבוננת בי בעיניי העגל החומות והגדולות שלה מופיע משום מקום חברה החדש אור, ואומר לי במבט תקיף "עכשיו היא חברה שלי" ושוב טרגדיה מאחורי אני שוממת את יללות הכאב של בני, את הרגשת האובדן ... "אמא את רואה, היא כבר לא חברה שלי" צירפנו את הגננת למשימה קראנו לה "החזר את הזוג לפני שיהיה פה לב שבור", סיפרנו לעדן עד כמה אלמוג התגעגע אליה וחשב עליה בימים האחרונים, עד כמה שהוא רוצה שוב להיות חבר שלה (כמובן שהזזנו את המתחרה הצידה) והיא בתמימות... מתקרבת אליו ונותנת לו חיבוק .. כזה כמו של פעם. אז... היום היא תבוא אלינו אחרי הצהרים הביתה.... נקרב ביניהם כמה שיותר, שלאאאא תברחחחחח ליייי הכלההההה. למה רשמתי את זה בפורום תקוות - א. פורום מדהים ב. זו תקווה של ילד - החברות. קאט אמא דואגת...

מתוקית.

New member
קאט קאט..

את יודעת מה ממש ריגשת אותי עם הסיפור הזה בהצלחה היום.הנה לך משו כשאבן החן שלי הייתה בגן הגיע הבייתה ילד מהגן שכל כך אהב אותה הביא איתו מתנה, הילדה לא הסכימה שייכנס לחדרה הילד ההוא אמר לי טוב תני לה את זה... המתוק קנה לה מתנה ועטף כל כך יפה כשאמרתי שאתן יצאה אבן החן מחדרה ואמרה לו אנילא צריכה ת´מתנה ולא אוהבת אותך מסכן כל כך כאב לי עליו נתתי לו פטל לשתות וממתק הוא אמר לי תודה והלך ניסית להבין למה היא כל כך כעסה הוא בסך הכל אוהבת אותך אמרתי לה והיא אמא אני אוהבת ילד אחר לא רוצה אותו.. לכי תביני ת´ראש שלהם חחחחחחח בחיי תראי מתיי זה מתחיל היום היא בת 12 ותאמיני לי משנה לשנה זה אמנם קשה יותר אבל זה כייף גדול. עד כאן מאמא ג´ול לאמא קאט

קאט בלו

New member
תודה אמא ג´ול..

אז מבינה לקראת מה אני הולכת.... ילדים קטנים צרות קטנות, ילדים גדולים צרות גדולות... טוב מוכנה למשימה... קאט.

א פ ר ו ח

New member
קיטקט

תספרי לו שזה קורה גם לגדולים בני 34 ולהם יש פחות מזל... כי אין להם אמא כמוך

קאט בלו

New member
אפרוחי../images/Emo24.gif

מהההה גם בגיל 34 הלך איתו לאותה אחת שלא רוצה אותו כבר??? שיוו נואשת מעצם המחשבה... הרי לא אזניח אותו בשום גיל שבעולם... מוכנה לצעוד איתו לאורך כל הדרך, פסיעה אחר פסיעה... מקווה שזו אמא טובה ולא אמא פולניה. קאט.

תוחזר הכלה ומייד !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובכן מייד לובשת את בגדי הקרב שלי (שמלת ערב מיוחדת מקורי עכביש, נתפרה במיוחד בשבילי) מסרקת את המשושים ומיישרת כנפיים! ואחרי מחשבה ארוכה.... ואללה עצבנה אותי הכלה המיועדת.. (יש לי כלה יותר טובה אפשר??) צריך לקחת אותה לשיחת מוטיבציה, שתבין הגברת שהיא אולי זקוקה למשקפיים כדי להבחין בין השניים!!! ואת הגוזל החמוד צריך לקחת לגינה פורחת ולהסביר לו שיש בגינה נרקיסים וגם שושנים יש בגינה כרזנטמות וגם סביונים ואולי כדאי אחרי מחשבה להחליף את הנרקיס בשושנה צחורה!!! שולחת לילד כוכבי אושר וכמה עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים רק טוב!!!

הטייסת

New member
מצטערת להרוס...

אבל ,אמנם אין לי ילדים והכי קרוב להחלפת חיתולים הייתי בגיל 10 כשאחי נולד, אבל בכל מקרה הנה משהו לא נחמד- עדיף שיבינו עכשיו את עינייני הדבורים ,הדבורים והצרעות כשיגדלו יהיה להם יותר קל. GOOD LUCK.

יוווו קאטוש...........

אהבתי כל כך....... וואוווו אני מפחדת להגיע לקטעים האלה.... אני לא כמוך... הלב שלי לא יעמוד בדברים האלה....... אוףףףףףףףףף שברת אותי...

ליהי !!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו!!! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם סודי... נשמח לראותך כאן! ו... אני בטוחה שתעמדי בזה אין לי ספק בכך!! שאי ברכה ורק טוב!!!

תודה לך גחלילית.........

הגעתי לכאן בעקבות קאטוש.... ומצאתי כאן פורום מקסים. אני מקווה כי יהיה לי את הזמן לקפוץ לכאן מדי פעם מכיוון שכאמור גם אני מנהלת פורום שגוזל הרבה מזמני.... אבל אני בהחלט מקווה למצוא את הזמן ולהציץ גם כאן מדי פעם. תודה על קבלת הפנים היפה ליהי

מתוקית.

New member
יו... לולולולולו ../images/Emo24.gif

>>משפשפת את עיניי מי אם לא ליהי כאן ברוכה הבאה ליהי כמה כייף שאת כאן נחמד כאן בחדר השקט השירים מתנגנים להם ברוך לא המוני ולא עוקצני ככה חברותא בניחותא מווווואה יום קסם ג´ול

נעלמתקה

New member
מתוקית ../images/Emo140.gif

קראתי את הסיפור מיד שפורסם ....ומרוב התרגשות היה לי קשה להגיב זה כל כך רומנטי , ומתוק ,ואמיתי .כי הילדים הם השמחה שלנו למרות שעדיין לא הגעתי לתואר "אמא " זה כל כך אימהי סוף טוב הכל טוב ואכן כן , גם קורה לאנשים גדולים ......הכלה בורחת ...גם החתן התקווה שלי ..היא לתת אהבה

מתוקית.

New member
אמממממ היא התכוונה קאט..

יצא לה מתוקית
כן מתוקה אהבת הקטנטנים צ´מעי סיפור כשאבן החן שלי הייתה בת שלוש אולי טיפה יותר היה כזה סדר יום שהולכים לישון צהריים ברוב הפעמים הייתי מתעורר כמה דקות לפניה אבל היו פעמיים >טוב נו אולי 4< שהיא התעוררה לפניי באחת הפעמים הללו כשהתעוררתי ראיתי באקווריום משו אדום היה לי מוזר שיפשתי את עיני וקפצתי מהמיטה מים כמעט שלא היו שם רק שני דגיגים אומללים שבתנועות שפתיים אומללות התחננו לקצת מים ,שאלתי את אבן החן שלי מה קרה לדגים מי הכניס את המגבת,היא ענתה לי אמא גם להם קר כיסיתי אותם.. וזה לא היה מקרה הדגים האחרון.. הייתה עוד פעם שראיתי שהמיים באקווריום שינו את צבעם למשו מאוד חולני ראיתי רק משו זז שם מסכנים הדגים.. שאלתי את ילדתי שוב מה קרה להם היום מה קרה למים... וילדתי בעיניים זורחות מאושר אמרה לי אמא נתתי להם גם שוקו
אזזהו ילדים זה דאגה ילדים זה קצת בלגן ילדים זה לפעמים לא לישון ועוד שאר ירקות אך בעיקר ילדים הם שימחה בשביל כל חיוך בשביל מילה קטנה שנאמרת בשביל חיבוק כזה מיוחד של הקטנטנים האלו אני מוכנה לתת את נשמתי ג´ול שיש לה רק אחת אולי עוד יום אחד יהיו עוד... יום קסם

למעלה