ברזל

ברזל

הילה בת 4 חודשים, ואני אמורה להתחיל לתת לה ברזל, הבעיה היא שאני יודעת שיכול הברזל לעשות לה עצירות. הילה לא עשתה קקי כבר מיום שני, האם לתת לה ברזל ו/או לחכות עד שהיא תעשה קקי. הילה מאוד נינוחה, רגועה, ולא סובלת והבטן רכה. אנא עיזרו לי אימהות. תודה

mornor

New member
ברזל

לתינוקות יונקים לא חייבת להיות יציאה כל יום, מיום שני זה נורמלי ובמיוחד לפי התיאור של ההתנהגות של הילה זה נשמע בסדר גמור. לגבי הברזל - אני התחלתי לתת לאור ברזל לפני כשבוע ובנתיים אין לה בכלל עצירות, ביומיים האחרונים יש לה אפילו יותר יציאות מבד"כ אז לא בטוח שיש לברזל השפעה כזו ישירה על היציאות. ודרך אגב - אני ממליצה לך לתת לה את הטיפות בכפית ולא ישר לפה כי זה מאוד קשה. בהצלחה מור

ברזל וקקי

השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם להתחיל לתת לה ברזל למרות שמיום שני לא היה לה יציאות. 2. תופעה מאוד מעניינת ביומיים האחרונים, הילה אם לא מתייחסים אליה היא מתחילה להשתעל. האם זה נורמלי? 3. אפשרות שניה היא כאשר היא בולעת את הרוק אז היא גם משתעלת. האם זה נורמלי? 4. קורה גם לפעמים שמתוך שינה היא גם משתעלת? תודה שרית אמא של הילה

mornor

New member
ברזל ושיעול

לגבי הברזל - נראה לי שאת יכולה להתחיל לתת לה ללא קשר לקקי. לגבי השיעול - אם את לא שקטה, תקחי אותה לרופא שלה שיבדוק אותה וככה תיהי הכי רגועה.

מור שלום

תודה על תשומת הלב. הילה לא עשתה עדיין קקי, אבל התחלתי לתת לה היום ברזל, אבל כדי שהיא תבלע את הכל, אני נותנת לה מיד אחר כך ציצי. האם זה בסדר? בקשר לשיעול מאז שכתבתי לך הילה לא השתעלה שוב, אבל אשים עין אם אראה שזה מתגבר אז באמת אקח אותה לרופא. יכול להיות בגלל שהיא מתחילה לבלוע את הרוק שלה אז היא משתעלת.

mornor

New member
ברזל

אני נותנת לאור את הברזל בבוקר לפני היניקה ונראה לי שזה בסדר גמור.

למעלה