ברזל

המון המון ברזל

תמצא המתבגרת בירקות הירוקים. אני יכולה לתת לך מתכונים, אבל חייבת להעביר את המורשת הבאה: ירקות ירוקים מכילים ברזל, בתנאי שמבשלים אותן אך מעט. ברוקולי חלוט במים רותחים וומלחים, לפני שהוא הופך לירוק זית, בתוספת מעט לימון ושום, העוזרים לברזל להיספג- אין כמוהו בריא וטעים. סלט ירוק מלא בארוגולה ועלי תרד טריים.... כבד עוף טרי שטוגן קלות- כבד בקר או כבד עגל- שהן עניין של טעם. ענבים שחורים, צימוקים כהים, מולסה במקום סוכר- לא חייבים מתכון, אפשר פשוט להעשיר כל תבשיל, או עוגה שכבר הכנת פעם, במרכיבים הללו.
 
למעלה