אסתר, היום היינו בטיפת חלב והאחות אמרה לי כי מכיוון שניב אוטוטו בן 7 חודשים להגדיל את הטיפות ברזל מ-3 טיפות ל 6 טיפות. האם זה בסדר עם ההנקה? אני מאכילה אותו פעם ביום פירות ובימים האחרונים קצת ירקות בערב עם מרק. אשמח לתשובה
I would try to add iron rich foods to his diet: shkedia, chicken, parsley, etc. If the nurse thinks that you should add iron, ask her why. I would also ask your pediatrician.
הייתי מנסה להוסיף מזונות עשירים בברזל לתפריט שלו: שקדיה, עוף, פטרוזיליה, וכו´. אם האחות חושבת שעלייך להוסיף ברזל, תשאלי אותה למה. אני הייתי מתייעצת גם עם רופא הילדים שלכם.
that since he is almost 7 months old i should be giving him 6 drops of iron.......do you think that is not correct? should i just stay with 3 drops of iron a day? i am also giving him vitamin A&D 2 drops a day.