ברזל של אלטמן

daniela21

New member
ברזל של אלטמן

אז כנראה שבגלל זה אני כבר שבוע עם בחילות ושלשולים. בעמותה מדווחים שאין גלוטן במוצרים שלהם, אבל היום בבירור טלפוני מסתבר שב"ברזל פלוס פמינה", יתכן שיש גלוטן. נציגת השירות אמרה שאם יש גלוטן זה בכמויות קטנות (עכשיו נרגעתי). בנוסף, פעם ראשונה שאני שומעת שאסור לקחת תוספי מזון עם תרופות ויש לעשות הפרדה של שעתיים, אחרת יש סיכוי לסבול מתופעות לוואי. נמאס לי כבר מהברזל. או שהוא גורם לכאבי בטן, או שאני משלמת 80 ש"ח על ברזל טבעי כדי לחטוף בחילות וכאבי בטן. וחוץ מזה, אם זה אחד המוצרים שלא כתבו עליו מידע לגבי אלרגנים (ובאלטמן לרוב רושמים שהמוצר לא מכיל חיטה, גלוטן, חלב, שמרים, תירס וכו'), למה שלא ירשמו שהמוצר עלול להכיל גלוטן או שהוא מכיל?

daniela21

New member
במחשבה שנייה,

אני לא אוותר לחברת אלטמן. אני אדאג שהם יפצו אותי ואשלח להם בחזרה את המוצר ה*%@^$ שלהם. בפעם הבאה שיטרחו לרשום אזהרות מסודרות.

מנצל"שת אותך

אני הפסקתי בכלל לקחת ברזל (ואת כל שאר התוספים חוץ מאסידופולוס) בגלל כאבי הבטן שנגרמו לי ושגם את ואחרות סיפרו עליהן. למישהי (או למישהו) יש המלצה על סוג ברזל נוח יותר שלא עושה בעיות? כי מחסני הברזל שלי בצרות והמטרה היא לפתור את הבעיה ולא לעשות את זה יותר גרוע.

למעלה