ברזים אוטומטיים

ברזים אוטומטיים

צריכה את עזרתכם,
אולי למישהו יש שיטה איך לשטוף ידיים בברזים אוטומטיים בשירותים ציבוריים שבהם צריך ללחוץ על הברז והמים לא זורמים להרבה זמן. הבעיה היא שעד שמסבנים את הידיים המים כבר מפסיקים לזרום ואז מה עושים ? שוב נוגעים בברז המטונף ? אופ אני צריכה להתאפק בעבודה בגלל השטויות האלה

IZACKONE

New member
לי הייתה שיטה

היי בהחלט יכול להבין את ההרגשה שאת עוברת ויכול להגיד שיש אור בקצה המנהרה.
אני אכתוב לך בפרטי את השיטה שעשיתי כי אני לא רוצה לתת רעיונות לאחרים כי הדרך היחידה היא פשוט לשהות עם ההרגשה, אבל מצד שני אני כל כך מבין את מה שאת מרגישה ואם זה משהו שיכול לגרום קצת נחת בכל הכאוס הזה אז למה לא.
&nbsp

הייי

תודה על ההתייחסות לשאלה שלי, אך לצערי זה לא משו שאני יכולה ליישם.. כל הבעיה היא שאני לא רוצה לגעת בכלל בברז בסוף או אחרי שאני מסבנת את הידיים (למרות שאני תמיד שוטפת במטבח בתוך העבודה אחרי השירותים) ץ. חשבתי שאולי יש דרך בברזים האלה להפעיל אותם בצורה רגילה :/ משו שאולי אנחנו לא יודעים לעשות אבל שיש לו שיטה. אופ מתסכל..

IZACKONE

New member
מבין

מאד מבין מה שאת חווה , חוותי את זה בדיוק.
ההודעה שכתבתי לך בפרטי רשמתי שם שיטה איך להתמודד עם "הכפתור" של הברז.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

יש לי רעיון.
מכיוון שאני עדיין מתמודדת עם אותה בעיה אני אתן לך מהנסיון שלי.
אני עושה את זה גם בבית וזה לוקח כמה שניות.
כשאת שמה סבון על הידיים ומשפשפת אותם שימי גם על הברז.
את לא חייבת לגעת בו, את יכולה לשים קצת מים ולשפוך עליו.
תחזרי על הפעולה כמה פעמים ואז זה יתנקה.
תגידי לי אם זה עוזר.

תודה, אבל זה לא פיתרון בשבילי לצערי :(

בבית זה באמת מה שאני עושה.. לפני סגירת הברז אני מתיזה עליו מים.. אבל פה בעבודה זה ברז ךחיצה כזה שפועל כמה שניות בודדות.. ככה שאם אני מסבנת את הידיים אני צריכה ללחוץ עליו שוב כדי להוריד מעצמי את הסבון ואז כל הברז מתמלא בקצף מלוכלך וגם אני מרגישה עוד יותר מטונפת.. לא מבינה את הברזים האלה. אם זה היה ברז רגיל אפשר לקחת ניר ולסגור או משו כזה. למרות שאני שוטפת שוב במשרד במטבח זה עושה לי בעיה כי אני לא רוצה לגעת בכרטיס עןבד כדי להיכנס חזרה לעבודה ואני מחכה תמיד שיפתחו לי את הדלת :( אופ לא רוצה שישימו לב פה ל ocd שלי שישאר בבית

OCD001

New member
כל כך מבין..

היי אני משתמש בטישו שמוכנים בכיסים לשליפה נוחה. וחח כבר פחות אכפת מזיז לי מבעבר שאנשים מסתכלים. אין אפשרות כך בברזים כאלו?

לצערי לא יעזור

לא.. :( זה ברז שאתה לוחץ והוא נכבה לבד אחרי כמה שניות. זה לא ברז עם עינית ולא ברגז רגיל שצריך לסגור עם היד.. אז תחשוב נניח פתחתי את הברז שמתי על עצמי מים. לקחתי סבון... הקצפתי ידיים ובנתיים הברז הפסיק לזרום. מה עכשיו ? הידיים שלי עם סבון כבר כבייכול נקיות, לגעת בברז? ואז הוא שוב נכבה ושוב לגעת בו ? :((( אופפפ

OCD001

New member
אולי ככה-

יד אחת ש שעוד עדיין עם הסבון מחזיקה 2 טישו נקיים להחזיק המים( אחד יקרע) ומורידה היטב הסבון מאחד ואז להפך. יכולה להחליף טישו לקראת סיום לסיום נקי.

למעלה