ברזיל עולה ב2% ברזיל עולה ב2% למי שעדיין מושקע באמריקה הלטינית(אני ביניהם).
N nestorcito New member 23/5/06 #1 ברזיל עולה ב2% ברזיל עולה ב2% למי שעדיין מושקע באמריקה הלטינית(אני ביניהם).
נ ניצן ה100ממתתתתת New member 23/5/06 #2 אתה מושקע באילנות אמריקה הלטינית? נכתב ע"י nestorcito: ברזיל עולה ב2% למי שעדיין מושקע באמריקה הלטינית(אני ביניהם). לחץ כדי להרחיב... אתה מושקע באילנות אמריקה הלטינית?
אתה מושקע באילנות אמריקה הלטינית? נכתב ע"י nestorcito: ברזיל עולה ב2% למי שעדיין מושקע באמריקה הלטינית(אני ביניהם). לחץ כדי להרחיב... אתה מושקע באילנות אמריקה הלטינית?
N nestorcito New member 23/5/06 #3 כן,ניצן נכתב ע"י ניצן ה100ממתתתתת: אתה מושקע באילנות אמריקה הלטינית? לחץ כדי להרחיב... כן,ניצן ובימים האחרונים חטפתי חזק,אבל נשארתי כי לדעתי מדובר בתיקון(שאולי עוד לא הסתיים). אני כבר הרווחתי על הקרן הנ"ל מספר פעמים.אני לא דואג.
כן,ניצן נכתב ע"י ניצן ה100ממתתתתת: אתה מושקע באילנות אמריקה הלטינית? לחץ כדי להרחיב... כן,ניצן ובימים האחרונים חטפתי חזק,אבל נשארתי כי לדעתי מדובר בתיקון(שאולי עוד לא הסתיים). אני כבר הרווחתי על הקרן הנ"ל מספר פעמים.אני לא דואג.
נ ניצן ה100ממתתתתת New member 23/5/06 #4 סבבה שיהיה בהצלחה... נכתב ע"י nestorcito: כן,ניצן ובימים האחרונים חטפתי חזק,אבל נשארתי כי לדעתי מדובר בתיקון(שאולי עוד לא הסתיים). אני כבר הרווחתי על הקרן הנ"ל מספר פעמים.אני לא דואג. לחץ כדי להרחיב... סבבה שיהיה בהצלחה... אתמול וביום שישי האמת היא קיבלה בראש קצת אבל עכשיו היא עולה יותר מ-4 אחוזים. מקווה שאתה מכיר את הלינק הזה.
סבבה שיהיה בהצלחה... נכתב ע"י nestorcito: כן,ניצן ובימים האחרונים חטפתי חזק,אבל נשארתי כי לדעתי מדובר בתיקון(שאולי עוד לא הסתיים). אני כבר הרווחתי על הקרן הנ"ל מספר פעמים.אני לא דואג. לחץ כדי להרחיב... סבבה שיהיה בהצלחה... אתמול וביום שישי האמת היא קיבלה בראש קצת אבל עכשיו היא עולה יותר מ-4 אחוזים. מקווה שאתה מכיר את הלינק הזה.
N nestorcito New member 23/5/06 #5 תודה על הלינק! נכתב ע"י ניצן ה100ממתתתתת: סבבה שיהיה בהצלחה... אתמול וביום שישי האמת היא קיבלה בראש קצת אבל עכשיו היא עולה יותר מ-4 אחוזים. מקווה שאתה מכיר את הלינק הזה. לחץ כדי להרחיב... תודה על הלינק! וזה מייצג את הקרן? בהצלחה גם לך!
תודה על הלינק! נכתב ע"י ניצן ה100ממתתתתת: סבבה שיהיה בהצלחה... אתמול וביום שישי האמת היא קיבלה בראש קצת אבל עכשיו היא עולה יותר מ-4 אחוזים. מקווה שאתה מכיר את הלינק הזה. לחץ כדי להרחיב... תודה על הלינק! וזה מייצג את הקרן? בהצלחה גם לך!
נ ניצן ה100ממתתתתת New member 23/5/06 #6 כן הכחול משקף פלוס מינוס נכתב ע"י nestorcito: תודה על הלינק! וזה מייצג את הקרן? בהצלחה גם לך! לחץ כדי להרחיב... כן הכחול משקף פלוס מינוס
כן הכחול משקף פלוס מינוס נכתב ע"י nestorcito: תודה על הלינק! וזה מייצג את הקרן? בהצלחה גם לך! לחץ כדי להרחיב... כן הכחול משקף פלוס מינוס
S shedim New member 23/5/06 #7 מה לגבי הריאל ? נכתב ע"י nestorcito: ברזיל עולה ב2% למי שעדיין מושקע באמריקה הלטינית(אני ביניהם). לחץ כדי להרחיב... מה לגבי הריאל ? מישהו יודע מה הכיוון של המטבע הברזילאי ?
מה לגבי הריאל ? נכתב ע"י nestorcito: ברזיל עולה ב2% למי שעדיין מושקע באמריקה הלטינית(אני ביניהם). לחץ כדי להרחיב... מה לגבי הריאל ? מישהו יודע מה הכיוון של המטבע הברזילאי ?