ברזיל מהנשמה

Danielle17

New member
ברזיל מהנשמה

היי, זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום, בכל אופן נכנסתי משום שאני צריכה עזרה, אני מחפשת ספר על ברזיל, לא ספר תיירות או הדרכה, אני מחפשת ספר עם עלילה כלשהי..שמתוכה אפשר ללמוד הרבה על הנשמה של ברזיל, על האופי של ברזיל, על ההתייחסות וההתנהגות של ילידי ברזיל, על התרבות המדהימה, המיוחדת.החמה, הסקסית והסוחפת של ברזיל. אם מישהו מכם יכול להמליץ לי על ספר כזה אני אשמח מאוד!

frustrated

New member
לפי דעתי

כל ספריו של גבריאל גרסיה מרקז יהיו לך טובים, או שמא אני מתבלבל והוא בכלל כתב על ארץ אחרת בדרום אמריקה?

frustrated

New member
אכן

אבל חלק מספריו לא מתרחשים בברזיל? "גנרל במבוך", לדוגמא? יתכן כמובן שאני טועה.

Ayelet S

New member
למען האמת - מכל ספריו של מרקס

שתורגמו לעברית, "גנרל במבוך" הוא היחיד שטרם קראתי, כך שאינני יודעת היכן מתרחשת עלילתו. לגבי השאר - עד כמה שזכור לי - הם רובם ככולם מתרחשים בקולומביה, למעט "שנים-עשר סיפורים נודדים" אשר עלילותיהן מתרחשות על אדמת אירופה.(ספרד, פורטוגל ואף צרפת).

Ayelet S

New member
תראי, למיטב ידיעתי, שניים הם הספרים

שעלילותיהם מתרחשות באיים הקריביים ואלה: "אהבה בימי הכולרה" ו"על אהבה ושדים אחרים". היתר - ממוקמים בקולומביה. אבל- אני מסייגת את דבריי כי ייתכן שזכרוני מטעה אותי.

Arana

Well-known member
מנהל
מאחר וקראתי רק את "על אהבה ושדים

אחרים", אני לא מנסה לחלוק עלייך...

Ayelet S

New member
כ-ל ספריו של ז'ורז' אמאדו , בייחוד

"דונה פלור ושני בעליה", "גבריאלה, ציפורן וקינמון" "ים המוות" ו"טייטה". עלילות כולם מתרחשות באי באהייה שברזיל.

דוסטו

New member
"גבריאלה, ציפורן וקינמון" -מצוין

'דונה פלור' פחות הלהיב אותי. האחרים - לא קראתי. ומרקס הוא קולמביאני. אם כי ספריו מתפרסמים בארגנטינה שמשום מה נחשבת למרכז היבשת. האם ידעתם שאת '100 שנים' פרסמו ב -8000 עותקים כי היו משוכנעים שזה יהיה רב מכר? הבנתם? ביבשת שיש בה למעלה מ-100 מליון קוראי ספרדית זה המספר של עותקים שמפרסמים לספר שצופים לו הצלחה. לשם השוואה - את מה שכותבת דיתי קציר מוציאים אצלנו ב -20K עותקים כי הוא צפוי להיות רב מכר. חשבון? יש כאן 6 מליון. מתוכם מליון ערבים ומליון עולים די חדשים. נשארו 4 מליון. זה בערך מליון בתי-אב/אם (העידן הפמיניסטי לא?
) עפ"י המתטמטיקה הזו יש בדרון-אמריקה כ -50 מליון בתי אם/אב (העידן הפמיניסטי לא?
). לינארית היו צריכים להדפיס 20K X 50 שזה מליון עותקים. מי אמר שאנחנו לא 'עם הספר' (לפחות 'עם הספר הבינוני' אם קציר היא הקנה מידה).

דוסטו

New member
תוספת - מצד שני

אם 'חמסין' נמכר, כדברי המו"ל באיזה 50K עותקים - אז אולי בכל זאת יש בנו משהו. 5% מהפוטנציאל קנו את הספר - בלתי צפוי לחלוטין. גבוה.

Danielle17

New member
ברזיל מהנשמה

היי, זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום, בכל אופן נכנסתי משום שאני צריכה עזרה, אני מחפשת ספר על ברזיל, לא ספר תיירות או הדרכה, אני מחפשת ספר עם עלילה כלשהי..שמתוכה אפשר ללמוד הרבה על הנשמה של ברזיל, על האופי של ברזיל, על ההתייחסות וההתנהגות של ילידי ברזיל, על התרבות המדהימה, המיוחדת.החמה, הסקסית והסוחפת של ברזיל. אם מישהו מכם יכול להמליץ לי על ספר כזה אני אשמח מאוד!

Danielle17

New member
לא שמתי לב...קורה..

כי נכנסתי שוב לפורום ולא ראיתי את ההודעה שלי... ואתמול המחשב עשה לי קצת בעיות אז חשבתי שאולי קרה משהו ואחרי שפירסמתי את ההודעה שוב שמתי לב שהיא נמצאת..

Rivendell

New member
אז להבא בבקשה לבדוק קודם ../images/Emo13.gif

כי כל הודעה חדשה כזו דוחפת לדף הבא הודעות אחרות. מקווה שההמלצות עזרו לך!

למעלה