ברזיל הקטנה או קאזה דה ברזיל באילת???

greenpomba

New member
ברזיל הקטנה או קאזה דה ברזיל באילת???

אני וחברה שלי הולכים לבלות את שבת הבאה באילת.

איזה מסעדה עדיפה ברזיל הקטנה או קאזה דה ברזיל באילת???

(בבקשה לא לרשום לי מסעדות אחרות אני רוצה אחת מאלה).

*סתם הסתכלתי והתפריט של קאזה דה ברזיל נראה יותר מעניין.

אשמח לחוות דעת.

תודה!!!
 

Frostey

New member
קאסה דה ברזיל- פעם אחרונה שהייתי שם

אני ואלו שהיו איתי חטפו קילקול-קיבה.

רק אלוהים יודע מאיפה הבשר שלהם מגיע...
 

החתולית

New member
אנחנו אוהבים את ברזיל הקטנה

בלי רעש, צלצולים ומופעי קפוארה. רק בשר טוב.
 

karpe

New member
אני ממש לא מצליח להבין

איך אפשר להגיד על הבשר שלהם (של שתי המסעדות לצורך העניין) - בשר טוב. הוא לא טוב, לא עשוי טוב, כל שיטת השיפוד הרץ ממש גרועה בעיניי, תמיד אני יוצא לא מסופק עם תחושה לא ברורה של רעב לבשר אמיתי, אבל שובע משטויות (ולא, אני לא נופל למלכודת הרגילה של לאכול נקניקיות ושאר בשר נחות לפני, ובכל זאת גם הנתחים ה'יוקרתיים' יוצאים מעפנים כשהם על שיפוד גדול כזה, זה יותר כמו רוסטביף מאשר סטייק).
אני ממליץ ללכת למסעדה רגילה עם בשר טוב, בסוף הVFM עדיף בהרבה.
 

החתולית

New member
אפשר, כי הוא טוב

נכון, בברזיל אכלתי רודיזיו טוב ומגוון יותר, אבל בישראל לא.

לא אכלתי בברזיל הקטנה שום נתח שהיה לו טעם של רוסטביף. אכלתי נתחי פילה מצויינים, אכלתי פיקניה טובה ועוד. מלבד קצת ירקות חיים וצ'יפס עמוס שום, אני לא אוכלת את התוספות. רק בשר נקי.
 

Gרר

New member
גם אני לא נוגע בתוספות

לא עניינה אותי שם שום תוספת... והעדפתי להתרכז בבשר, לשמחתי.

אני כבר לא זוכר איזה נתחים אכלנו ואיזה לא (אפשר למצוא פירוט בדיווח שלי מאז)

אני רק זוכר שבניגוד לקאסה דה ברזיל שם כל מנה היתה נפילה יותר מקודמתה, בברזיל הקטנה לא היה אף נתח רע. היו כאלה שהיו יותר לטעמי והיו פחות, וזה השתנה מסועד לסועד על פי טעמו, אבל כולם היו באיכות סבירה ואף למעלה מזה.

למי שמכיר רק את הקאסה דה ברזיל או משהו באיכות כזאת, אני לא אתפלא על השאלה איך אפשר לקרוא לבשר שם "טוב". מההתרשמות (היחידה בינתיים) שלנו בברזיל הקטנה הרושם היה שהיא היוצאת דופן בז'אנר הזה. ורק שלא יתקלקלו.
 

Gרר

New member
שאלה קבועה שעולה הרבה לאחרונה

וזוכה תמיד לאותה תשובה: ברזיל הקטנה.
 
למעלה