ברזון קיצוני

סיטרא

New member
ברזון קיצוני

יש משהו מורבידי, סקסי, שומנים זה אף פעם לא טוב. כך אמרה לי מישהי, ולרגע הרגשתי נחשק עם החמישים קילו שלי. בחודש האחרון יש לי בחילה מלחשוב על אוכל למרות שרוב הזמן אני פשוט מת מרעב.

מוכן להתקזז איתך ../images/Emo13.gif

אתה יכול לבצע חיפוש בגוגל על "הפרעות אכילה", זה עשוי להיות עניין רפואי. כמדומני שיש בתפוז פורום לעניין זה.

אבזץ

New member
לך לרופא/תזונאי דחוף

אתה בתת תזונה מחריד. חבל שאתה לא מנצל את המצב לגלם איזה שלד או ניצול שואה בסרט שובר קופות. העיקר שהוצאת את השלד מהארון. עשה לי טובה, לך טפל בעצמך. אל תזניח. |חיבוקי+נישוקי|

סיטרא

New member
אחשלו,

אתה לא במצב הרבה יותר טוב משלי, עד כמה שזכור לי. הלוק המוזלמני כל כך בילט-אין באופי שלי, שאני לא יודע מה אעשה כשאחלץ מהמצב הזה. לזרוק לך עצם?

סיטרא

New member
אה, והרופא

אמר לי שכל עוד אני לא יורד מתחת ל-48 אני בסדר. אבל ראבאק, מה עם האסתטיקה?

אבזץ

New member
זרוק. גרמא בנזיקין פטור?

חברה בשלנית זה הסטרטאפ הבא (אני עובד על-זה בלילות אלו. ביום - סטודנט. בלילה - מאונן). הבעייה - לצד רוב הבחורות התל אביביות אתה שף מומחה, אבל אתה ירושלמי, אתה. מצד שני, למה שתהא לך בעייה עם תפקיד השף העירום? רק צריך מישהי לבשל בשבילה. מסקנה: מצא בת זוג בדחיפות. זה תמיד מוסיף בריאות, וכאב ראש. לדחוף לך בכח? אווירון.... מותק, תאכל.

Le Fay

New member
לא.

רזון קיצוני הוא לא סקסי בכלל. זו דרך להזמין אהדה וחמלה. וזו דרך גרועה כי היא לעיתים רחוקות אפקטיבית. מה שצריך בזמנים כאלה, אלה חברים שאוהבים לבשל ולהאכיל. בשעת הדחק מכינים במקרר הרבה דברים טעימים קטנים מסוגים מגוונים, כמו סלמון מעושן, פשטידת פטריות, סלט תפודים, ירקות כבושים, תותים, מנגו קלוף וחתוך לקוביות, ביצים, שמנת וחמישה סוגי גבינה. אוכלים מעט, שתיים-שלוש כפיות בכל פעם, אבל הרבה פעמים, עד שלומדים לאכול כל אימת שאתה רעב. זה עניין של תרגול, כי בשלב מסויים אתה מפסיק לאבחן רעב. ואם קשה לך להתחיל מאוכל, תתחיל ממרקים, רצוי לא תעשייתיים. זה כייף וטעים ואפשר לאפסן את השאר בצנצנת למחר ולמחרתיים.

סיטרא

New member
את צודקת,

אני לא באמת מרגיש סקסי בחודשים האחרונים, וירדתי מ-61 קילו לחמישים שלי (השיא שלי, אגב, מאז שאני אובססיבי למשקל שלי: 63 מקסימום, 48 מינימום) הבעיה היא שאוכל מעולם לא היווה משמעות רצינית בשבילי. תמיד זה איכשהו נדחק לעדיפות חמישית, שישית וכו'. עכשיו אני אוכל אותה. אבל בסדר, יאללה, כל עוד אני לא סובל מעייפות כרונית, חוסר ריכוז וכל הדברים האלה, אני יודע שאני במצב טוב. עכשיו למשל אני מכין פסטה, נראה לאן זה יקח אותי. יש לך המלצות לרוטב טעים?

סיטרא

New member
זאת ועוד,

חבריי בתקופה האחרונה (שנתיים, ליתר דיוק) הם בעיקר סטודנטים לקולנוע, והם על פי רוב מתחלקים לשני סוגים - הרזים והשמנים. אין באמצע, כל אחד מקצין את חריגותו עקב מחסור בזמן/מוטיבציה לטיפוח עצמי. הבנות משום מה לבושות בסקיני ג'ינס, סניקרס ואין-ציצי. לא נראה לי שמשם תצמח לי הישועה, החגיגה הקולנרית האמיתית שלנו היא בורקס או סנדוויץ' טונה שמכין לנו השומר בשארית כוחותיו.

מתלבט13

New member
תומך בחום

השמנה היא הסכנה האמיתית. חבל להתאמץ להשמין ואחר כך לעבוד שאר החיים על הלרזות. יקיבלת מתנה של רזון שמח איתה

Le Fay

New member
ירידה בליבידו זה לא די גרוע?

רוטב אלפרדו נוסח הבית: קופסת פטריות שמפיניון חתוכות מטוגנות קלות בהרבה שום וחמאה. מוסיפים חצי כוס יין לבן יבש, מתבלים בבזיליקום ובפלפל לבן ומאדים עד שהנוזל מצטצמצם לשליש (והאלכוהול מתנדף). מוסיפים קופסת שמנת מתוקה לקצפת, בוחשים היטב, ממליחים לפי הטעם, מרתיחים ומורידים מהאש. אם זה כבד מדי בשבילך עכשיו, אפשר לטגן קלות שום ובזיליקום בשמן זית, להמליח, לפלפל ולבחוש את הפסטה פנימה. אבל עם בקבוק יין לבן, חמאה ושמנת עמידה לקצפת במקרר, שימורי פטריות ופסטה, בצל, שום, עגבניות ותפוחי אדמה - האפשרויות בכל מקרה מופלאות. רק צריך לשחק עם זה.

uri80

New member
מישהי פסיכית. עזוב את השטויות שלה ותתחיל

לאכול. אתה מת מרעב? מצוין. זה הזמן לאכול קצת.

L i k o

New member
אני יש לי בראש רק את עצמי - וגם זה יותר מדי

תראה, אני לא כל כך מבין למה לך להרעיב את עצמך, ובמילים אחרות למען מה. אבל מצד שני גם אני מפלרטט מדי פעם עם הרס עצמי, אז אני לא מרגיש שיש לי איזו תובנה לתת. דוגמא קטנה להרס עצמי: לאחרונה באה אליי מישהי (ולא שמשתרך תור במדרגות), עושה מה שעושה, ואז שאלתי אותה אם אכפת לה להמשיך את זה כשאני נותן לה סתירות. שאלה, אם אני מתכוון לסתירות שכואב. עניתי לה, אם זה לא כואב, אז מה העניין. חשבה מעט, ואז אמרה שלא. אמרתי אם לא, אז תלכי. הסתכלה עליי כמו על מטורף והלכה. אז תשאיר את הרזון לכוסיות, ותאכל איזו שווארמה מחתול סיאמי.

אבזץ

New member
לא. אני רוצה להתעכב על הסיפור.

אתה בטוח שלא כדאי שתפגוש פסיכיאטר בהקדם? מעולם לא הרגשתי שפוי כ"כ... :)

סלסרו

New member
בתור בחור ישיבה לשעבר קל לך מאד לתת לה סתירות

אבל סטירות זה קצת מוגזם..

למעלה