ברו'ש (ושלה) תכנסי...

fireblue1

New member
אויי ליאור את מושפעת מסלבריטיז...

לדעתי היא לא יפה בכלל...

עמית!!!../images/Emo46.gif

עכשיו אני באמת עצבנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי אתה בכלל שתקבע אם אני מושפעת מסלבס או לא?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואו יואו יואו יואו יואו איתך!!!!!!!!!!!!!!!!! כולה אמרתי שהיא מהממת לדעתי ושאני אוהבת את הבגדים שהיא לובשת! סווווו וואט?!!!!!!!!!!! chill out for a second god!!!!!!!!!!!!!!! אני מעריצה אותה ולא יותר מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובטח ובטח שאני לא מושפעת ממנה!!!!!!!!!!

פחחח....

ברור לכם שאני "עצבנית" רק במחשב, כן?! אני כותבת לכם שאני עצבנית כשהרגליים שלי על השולחן ואני אוכלת גלידה ומה שגורם לכם להבין שאני כועסת זה אייקון של פרצוף כועס....סתם...חחח....אני לא עצבנית בכלל, אני יענו עצבנית זאת אומרת שאני כתבתי את ההודעה כשיש לי חיוף על הפנים והדבר היחיד שגורם לך לחשוב שאני עצבנית על כולם עכשיו זה אייקון! לא, פשוט טיפה הרגיז אותי מה שעמית אמר, סורי עמיתו'ש! מואאאה!

SuGar and SpicE

New member
נו באמת

ליאור, תרגעי בבקשה! קראי מה שכתבת לעמית: chill out for a second god!!!!!!!!!!!!!!! קראת? יופי עכשיו תפנימי! ועד משהו "אני מעריצה אותה ולא יותר מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" את לא צריכה להעריץ בכלל אף אחד! יש לי בעיה מאד גדולה עם המינוח "הערצה".

אמממ......./images/Emo12.gif

מה זאת אומרת "אני לא צריכה להעריץ אף אחד"? את לא מעריצה מטורפת שלה, אני מעריצה את העבודה שלה ואת מה שהיא עושה, אני מעריצה את בריטני בגלל שאני חושבת שמה שהיא עושה זה ככה וככה...אני לא מבינה מה את רוצה ממני?

ayelet 1

New member
חוצצה מהמממממת!!!!!!!

איזה חוצה יפה!! ממש אהבתי!! ראיתי גם כמה תמונות במהשך והן גם חמודות!!1

את ה2 הראשונות...

אהבתי!...
ואת ה-3 של בריטני לא ממש אהבבתי... והאחרונה גם חמודה נורא... ובריטני בתמונה ה-3 לא ממש יפה..כאילו היא יצאה ממש זוועה היא ממש נמוכה שם... מה הגובה שלה בכלל?.. אבל בתחלס היא יפה ואני אוהבת אותה...חחח

../images/Emo12.gif

מה???????????.. אני כל כך אוהבת את הלבוש של בריטני (תמונה 3) מ=ה=מ=ם הלוואי עלי!!!!!!!!!!! רק שאני לא יודעת איפה להדיג את זה!!!!!!!! וכן, מה שאשלי לובשת בתמונה הראשונה זה מ=ה=מ=םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בדיוק הסגנון שאני אוהבת וגם בתמונה השנייה

אדוושי

New member
אם זה לא קשור לפורום

וגם את לא רוצה שנתייחס... למה את מעלה את זה לפה?

כי...

דיברתי עם ברו'ש (ושלה) באייסיקיו ורציתי לשלוח לה את התמונות אבל היא אמרה שהיא לא יכולה לקבל קבצים אז אמרתי לה שנאי יעלה את זה לפורום ובגלל זה היא גם לא הגיבה בפורום כי היא כבר הגיבה לי באייסי

i l0ve u

New member
זהו...

מספיק עם כל הסלבס האלה כל הודעה שניה שלך זה אם תמונה של בריטני/התאומות או וואטאבר די נמאס מיצינו ...

למעלה