ברו'ש (ושלה) תכנסי...

ברו'ש (ושלה) תכנסי...

אמממ....אל תתיחסו...אני ישים כמה דוגמאות...ותגידי לי באייסי מה את חושבת

ועוד חולצה

בתמונה הקודמת זאת הייתה אשלי המ=ד=ה=י=מ=ה ועכשיו זאת הילארי דאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף המושלמתתתתתתתתת

וחולצה של בריטנו'ש!

ברו'ש! תראי איזה חולצה מולשמת!!!!!!!!!!!!!! ואיזה חצאית מושלמת!!!!!!!!!!!!!!! וברור שגם בריטנו'ש מושלמת!!!!!!! יואוווווווו אני חייבת את החולצה הזאת וגם את החצאית!!!!!!!! יואוווווווווו

החצאית יפה.. אבללל

החולצה מזעזעת.. היא נראית איתה כמו איזו אחות בבית חולים

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif בכלל אני שונאת שילוב ../images/Emo82.gif

של צבע ירוק עם לבן, ובכלל צבע ירוק
אבל החצאית יפה לדעתי אם החולצה היתה בצבע אחר זה היה יותר יפה

ואחרונה של בריטני

כי אין לי כח לשים עוד...ואל תשכחי שאני מדברת איתך על החולצות גם חולצה מהממת

SuGar and SpicE

New member
יאפ.

ואנשושים, אל תשכחו בכל תמונה כזאת יש הרבה ליטוש וריטוש אתם לא תאמינו עד כמה כל הכוכבים האלה לא באמת זוהרים במציאות....

זהו!!!

לכול הכוכבים והכוכבות.. שמים פול מייק-אפ בכול מקום אפשרי בגוף...במחשב מעלימים להם שומנים..(חח איזה שטויות אני מדברת...) , ומשנים דברים ליופי!... (אוףףףףף גם לי בא תוכנה כזו...)

כנסי...

הנה תמונה שלה בלי איפור וגם אם יש לה אז ממש בקושי ולדעתי היא נראית מדהים!

רק בתמונה הזאת אין לה בכלל איפור

והיא מדהימה, פשוט תפסו אותה בפוזה עם שמש בעיניים, כשהיא עייפה ולא בתנוחה טובה

SuGar and SpicE

New member
זה כל הקטע

גם לה, מדהימה שכמותה, נכנס שמש לעיניים, גם היא עייפה לפעמים, לעיתים היא מצטלמת לא בתנוחה הכי טובה....יש לה קצת שורשים שחורים פה ושם...בקיצור היא בן-אדם התמונות האלה גורמות לך לחשוב שכל הסלבריטיז האלה נראים ככה מצויין 24 שעות ביממה והנה אני רואה תמונה של בריטני ספירס כשסה"כ היא נראית כמו בחורה רגילה...שזה מה שהיא אולי יפה אבל עדיין...היא לא אלוהים! ליאורו'ש מאמוש כמו שעמית שרשר מתחתיי - אל תושפעי מסלבריטיז כל כך....אל תסגדי להם!

נו....בדיוק!!!

זה מה שאני אומרת לכם, שגם בתמונה שהיא בלי איפור היא מדהימה....וזאת דעתי, כן?!....ברור שהיא בן אדם!!! אני לא מושפעת מהם! ונאי לא מהמשוגעים האלה שיעשו הכל אבל ה=כ=ל בכדי לפגוש את הכוכבים שלהם, אני אוהבת את המוזיקה של בריטני, את התנועות שלה ואת הלוק שלה...אני מעריצה אותה אבל במידה! וזה שאני חושבת שהיא מההמת זה לא אומר שאני מושפעת וכשאני אומרת שהיא מושלמת אני לא מתכוונת שהיא מושלמת כי אף אחד לא מושלם, זה רק ביטוי!!!

למעלה