ברור לא? - אהבה

nefertiti

New member
ברור לא? - אהבה

אני נולדתי ב-24/5/76 ושמי נטע. הבחור שאני אוהבת נולד ב-8/7/75 ושמו גלעד.כמו שהבנת תאומים וסרטן הבחור שמעולם לא היינו חברים בעל עקרונות נוקשים ואומר שכששנינו נסיים ללמוד נהיה ביחד. לי זה נשמע לא אמין.אנחנו מכירים 5 שנים מהצבא ואת מה שהוא אמר זה היה לפני שנה. יש לך דרך להגיד אם אני מחכה לשווא או שאין לך מושג? יש משהו שתוכל להגיד לי בקשר לשנינו? תודה רבה מראש....

הקשר ומימושו-זו החלטה של שניכם

זה שהבחור אמר - אמר. אבל אם יקיים את הבטחתו או לא, את זה אי אפשר לדעת. זה קשור רק לשניכם, ומה שתעשו עם הקשר הזה - זה מה שיקרה בו.

אלדר

New member
נטע אין לך מה כל כך לדאוג....

כי הרי את תאומים! את בטח חשבת על מה יקרה או אם יש לו ישהי אחרת או כל דבר מכל צד וכל כיוון! אל תדאגי! הוא סרטן! הוא יקיים את שהבטיח לך! רק אם את תהרס את זה זה ישתנה! אחרי זה מה יקרה? הוא יקיים את זה כשאתם תגמרו ללמוד! הוא סרטן! את תאומים! הוא דואג לקשר ולמשפחה שלו ולעתיד במשפחתי שלו! את דואגת לעכשיו והווה ולמה שיקרה אם הוא... תפסיקי את זה! אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

נכון: אין סרטנים שקרנים ! :)

ואין תאומים פתיים ונוחים להאמין, ובכלל - האסטרולוגיה היא בעצם עולמו של וולט דיסני : כל מה שאתה צריך זה לקרוא את הסטריאוטיפ והוא כבר יגיד לך את האמת: הטלאים הם ילדים תמימים, השוורים נאיבים וחמודים, התאומים ילדונים מתוקים, הסרטנים נאמנים וקשורים לבית, האריות אוהבים, הבתולות מכינות שעורים, והעקרבים עושים פרצופים. ובמלים אחרות : אלדר ידינו יודע שהסרטנים לא משקרים. למה ? כי הסרטן קשור לבית ! זה הסוד ! ואם הסרטן הבטיח - הוא יקיים ! אין סרטן שקשור לבית והבטיח ולא קיים, כי הסרטן הרי דואג למשפחה שלו ולעתיד שלו.. אבל הוא, אלדר, יודע בודאות שהוא יקיים את מה שהבטיח !! וכל זאת, רק בגלל שהוא סרטן, וסרטן קשור לבית !! יקירתי הבוכיה, צר לי לאכזב אותך, אבל.. אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר. יתכן שיהיה שם, ויתכן שלא.. זה שהוא סרטן שווה כקליפת השום כשבאים לקיים הבטחות. אם את רוצה להאמין - זו זכותך המליאה. אבל אין בין זה לבין האסטרולוגיה שום דבר : ההסטוריה מלאה בסרטנים שקרנים בלי ניד עפעף, ובתאומים קשוחים, ובאריות אכזריים, ועוד ועוד. ואם את בכל זאת רוצה להרגיש כמו סינדרלה שמעדיפה לחכות לנסיך ולו רק בגלל שהוא סרטן וסרטן קשור לבית וממלא הבטחות - שיהיה לך לבריאות..:) ורק דבר אחד, לסיכום : האינפורמציה הזו שייכת לערוץ הילדים, ולאגדות האחרים גרים, לאסטרולוגיה - אין לה שום קשר משום כיוון.

נרקיסית

New member
אלדר יקר - אחריות

המון סימני קריאה. אתה יכול לכתוב: שאנשים בסימן סרטן לרב נחשבים אנשים מהימנים - לרב. (יחי ההבדל הקטן)

חופית

New member
תגובה למכתבך

חמודה צאי מזה כמה שקשה לאמר את האמת ``מי שיאהב אותך, ירצה בך כבר עכשיו`` אל תתפשרי באהבה ואל תתפשרי בעצמך....את הרי כל מה שיש לך.... מתוקה שיהיה לך בהצלחה בחיים ומה שרשמתי כתבתי מנסיון מר

אלדר

New member
יאיר!

נו..... יש מהכל! מה לעשות שיש סרטנים שקרנים! מי אמר שהוא כזה??? זה שהיו פעם הרבה כאלה לא אומר שהוא כזה! חופית! למה לה לצאת מזה? שהיא תגש אליו ותשאל אותו אם היא מסוגלת! למה לעשות הכל עכשיו? את היית מתחתנת בכזה גיל? הם חושבים גם על עתיד! כאילו גם אני לא האיתי מתחתן אם אני לא יכול לעשות אחרי זה כלום! לא תטוח שיהיה מקום אחרי החתונה! ואחרי כל מה שנלווה לזה! את יכולה לעשות הכל עכשיו אבל מה אם אחר כך? הם ממש לא כמוני! אני לא פועל ככה נכון! אבל צריך להגיד את זה! כמו הטליים ככה התאומים ובלי להכליל זה הסימן שמש למרות שזה רק חלק מהאדם! הם לרוב לא פועלים על עתיד אלה על עכשיו (הווה) ולא על עתיד! למה לחיות על עתיד? מה יכול לתת לך עתיד? אפשר רק לחלום עליו! והוא רחוק מספיק ממך! עדיף לחיות עכשיו ולהנות ומאשר לאכול את הלב אחר כך כשאתה שם לב שאין לך הרבה זמן להנות!! תחשבי שניה! למה לוותר על משהו שלא ברור? אם את תואהבי משהו את תסכימי לוותר עליו מהר כל כך? ועוד רק בגלל שהוא רוצה ללמוד קודם? אולי הוא גואג קודם שתוכלו לעשות משהו בחיים המשוטפים האלה? אולי הוא רוצה לחיות על רמה מסויימת! אולי הוא רוצה לבסס את עצמכם ולראות אם יש לה סבלנות !!! הרי לה אין הרבה מזה!! ולו יש סבלנות!! שתלמד! וזה לא הרבה ``זמן`` כל כך כמו שהיא חושבת! אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

למעלה