ברור....חשוב

אאלמקס

New member
ברור....חשוב

שלום לחברות הפורום,
אנסה לספר בקצרה...אני פשוט נמצאת בהתקף של כאבים שלא נגמר ומאמינה שאולי הישועה תבוא ממי שעוברות ומרגישות את הסבל.
ולאוו דווקא מהרופאים מהם הספקתי לתאכזב לא מעט.
אז ככה, לפני כשמונה שנים כשנה לאחר לידת בתי הבכורה בתחלתי לסבול מכאבי בטן מוזרים כאלה שלא הכרתי מעולם,
הבטן כלכך כאבה עד שמשככי כאבים לא עזרו כלל, לפחות לא אלה שלקחתי כשכאב לי משהו.
בקיצור ככה עברו להם השנים מהתקף להתקף שלא בא דווקא במחזור אלה אחרי, כל הזמן עשיתי בדיקות שתן שיצאו תקינות.
מאז לשמחתי ילדתי את בני בשנת 2004 , בתחילת ההריון הכאבים המשיכו וממש התקפלתי מכאבים, בפני קולגות לעבודה הצטיירתי כהיפוכונדרית זאת שכל הזמן כואבת לה הבטן.
כאן מתחיל המפנה- כשנמה וחצי לאחר לידת בני החלו כאבי בטן מטורפים בדיוק כהתפטרתי מהעבודה אז כמובן שלחו אותי לפסיכאטר אולי אני בלחץ שעזבתי תפקיד ניהולי בכיר בחברה טובה וכו' וכו',
הכבאים החמירו עד שהפסקתי לאכול לאח מס' חודשי כאב בבטן הכאבים עברו לאגן ליד הרקטום, אפילו בעלי חשב שאין לי כלום רק מעי רגיז,
בשבת בחודש ינואר 2009 התקפלתי מכאב והקאתי ורק לאחר 15 שעות כאב בשעה 2:00 בלילה לקחתי את עצמי למיון בבית חולים בעירי , שם התייחסו זוועה ואז גילו אבציס צמוד לשחלה הימנית, אושפזתי במתן אנטביוטקה דרך הווריד לשבוע- מסתבר שהיתה סכנה לחיי...
לאחר שחרור הציעו לחזור בעוד חודש לבדוק אולי לכרות שלה וחצצורה.
כמובן שפניתי לבית חולים אחר - שם לאחר עוד חודשי כאב איבחנו תוספתן מנוקב בבטן , עברתי ניתוח הבטן היתה במצב זוועתי ...
שם הפתלוג המליץ להמשיך לבדוק כי יש חשד למשהו..
מאז עברת יוד ניתו לפרוסקופיה אבחנתית שם לא היו נגעים של אנדו' אבל חשש לאדנומיוזיס בגלל רכות הרחם.
מאז... חיי הפכו ללא חיים אני אמא טכנים שעוברת כל יום ביומו, לא מבלה, לא נהנית מקיום יחסים אם בכלל, מחכה שכל יום יעבור ואולי מחר לא יכאב.
לפנימס' חודשים נבדקתי ע"י פרוקטולוג בבדיקה עם הרקטוסקופיה פשוט צרחתי מכאב- אמרתי לא זה המקום שם גם כואב הוא פשוט הציע לפנות לגינקולג טוב.
הייתי שם לא פעם ולא פעמיים, מצטערת על האורך !
היום הכאבים או באגן ליד הרקטום או בבטן אמצעית ,תחתונה ועליונה...עברתי את כל הבדיקות האפשריות , קלונוסקופיה, MRI 'קפסולה ניידת וכו'.

השבוע אפגש עם ד" רון שינמן, האם אתן ממליצות? האם לפי הסיפור שלי, נראה לכן שיש לי אנדו?
הוסיף כי עם גלולות הרגשתי טוב יותר, ואני לא מצליחה להרות- מודה על 2 הילדים המקסימים שלי...למרות שאני לא מצליחה לתת להם מה שאני רוצה בגלל המצב.

אשמח לקבל את תמיכתכן ועזרתכן ,הצטערתי לשמוע על הבשורות ....

פז08

New member
הי

מצטערת על כל הסבל שאת עוברת.
האם זה יכול להיות אנדו'? כן, יכול. יכול גם שלא.
הכאבים שאת מתארת יכולים להתאים כמובן למגוון דברים ואני ממליצה על בדיקה בהקדם, לא אצל גניקולוג מן השורה אלא אצל מומחה לאנדומטריוזיס.
מבחינתי- ד"ר שינמן הוא המומלץ ביותר, כך שאם את עומדת להפגש איתו אזי לדעתי את בידיים מאוד טובות........
רק אחרי פגישה עם מומחה בתחום, תוכלי להתקדם, בתקווה שסוף סוף תוכלי לראות אור בקצה המנהרה......
פז

אל תוותרי

את חייבת לבירר ממה את סובלת.
תמיד ידע זה כוח.
אם יגלו שזה אנדו' יש דרכי טיפול ואפשר למצוא את הטיפול שיתאים לך.
אם זה לא אנדו' תלחמי ותתעקשי עד שימצאו מה יש לך וממה את סובלת.

תרגישי טוב!!!!!!!

אאלמקס

New member
תודה

תודה על התמיכה,זה מרגיש כאילו לצאת נגד הסובבים אותך ולהתעקש שיש סיבה לכאב, ושבאמת כואב לך עד כדי כך!
התעייפתי מחיפוש אחר מקור הכאב ומעודד אותי שיש נשים כמוך שלמרות כל מה שעברת ועוברת את מצילחה לתת לי כוח.
שיהיה לך המון בהצלחה במלחמה האישית שלך!

פז08

New member
אאלמקס

רוצה להוסיף- שאני כל- כך מזדהה עם הקטע הזה של "כואב לי ולא מוצאים מה יש לי......." כל כך מתסכל.
אני בדיוק אחרי ניתוח שלישי, במהלכו הופרדו המון הדבקויות משמעותיות באגן, וזה אחרי שסבלתי הרבה אבל לכאורה הוציאו לי את כל המוקד של האנדו' כך שלא הייתה סיבה. והאמת? ד"ר שינמן היקר הסכים איתי שכדאי לבדוק מה מציק ולנתח, למרות שבוודאות גמורה שום רופא אחר לא היה מסכים לנתח אותי, כי לכאורה את המוקד הוציאו, ועברתי כבר שני ניתוחים, ואין הקלה משמעותית אז למה לנתח שוב?
אז זהו זה!! שהאינסטינקטים שלי היו מאוד בריאים. אני טענתי שמשהו לא בסדר. שכנראה יש הדבקויות. שיש איך לעזור לי.
מקווה שצדקתי. כלומר להפריד הדבקויות הפרידו, עכשיו יש לקוות להקלה המיוחלת. מזל שיש לי את ד"ר שינמן. באמת.
אני חושבת שאת הולכת להתייעץ עם אדם מקצועי מאוד, ומעבר לזה- מאוד מאוד קשוב ואנושי.
כך שיש תקווה. מחזיקה לך
שיימצא פתח למזור..... כל כך מבינה.

זואילי

New member
מקווה שאחרי הפגישה

עם שינמן הדברים יתבהרו ותהיה תוכנית.
העיקר - להחזיר אותך לאיכות חיים סבירה עד טובה. כי זה לא אנושי הסבל הזה.

תחזיקי מעמד.

liats80

New member

אני מצטערת לשמוע על כל הכאב והסבל שאת עוברת...
לצערי, חוסר תמיכה והבנה של הסביבה זה משהו שרובנו מכירות היטב...
כמו שפז כתבה לך, יתכן שמדובר באנדו אך יתכן גם שלא.
למרות שלי נשמע שהתסמינים אכן מתאימים לאנדו.
השאלה היא מי ראה את הבטן קודם? האם היה שם מומחה אנדו?
לפי הסיפור שלך נשמע שלא.
בכל אופן, שינמן בהחלט מומלץ כאן בפורום וטוב שאת הולכת אליו לבדיקה ובירור.
אני מקווה שלאחר הביקור אצלו תדעי יותר ושלפחות יהיה כיוון לבדיקות.
בהצלחה ותרגישי טוב!

למעלה