ברורמן - צור שלום

tomsonb

New member
ברורמן - צור שלום

שלום, אני מנסה לאתר פרטים (צאצאים, מקום קבורה וכו') של קרוב משפחתי (בעלה של בת דודה של סבא-רבא...) שמסר דפי עד לזכר הקרובים ממשפחת אלוביץ (ELOVITS , ELOVIC). שמו: הלל ברורמן. ידוע לי שהוא עלה ארצה מיד לאחר המלחמה (סבי עזר לו בהשגת סרטיפיקט) ובשנת 1957 היה גר בצור שלום (רחוב הרצל 18). כנראה שהוא נולד סביב 1895, אך מעבר לזה אינני יודע. לא הצלחתי להכנס למאגר הנפטרים באתר חברה קדישא בחיפה, אך התקשרתי למשרדים. הם הפנו אותי לבית העלמין אפק (צור שלום), אך שם ביקשו ממני להגיע למקום (וזה לא יקרה בקרוב כי אינני גר באיזור). אשמח לשמוע על רעיונות להמשך החיפוש. תודה ושבת שלום, תומר

דדיחתם

New member
למה לא הצלחת להיכנס למאגר הנפטרים?

בעיות עם הג'אווה? אם אתה צריך, אני יכול לבדוק.

אורדליך

New member
ברורמן

במאגר קדישא חיפה לא נמצא השם ברורמן הלל. יש 3 עם שם משפחה זה: ברורמן אליעזר בן יעקב נפטר 14.11.1942 ברורמן סלביו בן שמעון נפטר 13.4.1989 ברורמן שושנה אולי יש לך קשר לאחד מהם. אורית

tomsonb

New member
תודה ! אני צריך לבדוק

מדוע המחשב שלי לא אוהב את האתר של ח"ק חיפה...

הלני

New member
גם לי יש תמיד בעיה

למרות שהורדתי ישום JAVA, בפעם הבאה שאני מנסה להכנס לח"ק חיפה יש לי בעיה. מה שכן, הם מאד אדיבים וזריזים בתגובה לדוא"ל. הלני

bilen

New member
כן, צריך לשנות הגדרות של בטחון

ועוד כמה פעולות ואז זה עולה. אבל אז, נוצרות בעיות אחרות בכניסה לאתרים וכו', לכן עדיף לכתוב או להתקשר אליהם. לא כל-כך ברורה לי השיטה הזו של מערכת שיש בעיה להכנס אליה, בעיקר כשרואים את הערכת היעילה שהקימו בת"א.

EllaBa

New member
ברורמן - צור שלום - צור קשר עם

משרדי הרבנות בקרית ביאליק הנמצאים ברח' הזית יש להם רישומים על נפטרים תושבי הקריה, הקבורים בצור שלום. אלה

tomsonb

New member
../images/Emo45.gif חן חן על המידע

אנסה לפנות אליהם ואדווח כאן על ההתקדמות

למעלה