ברוק
מארה"ב

girlontop

New member
ברוק ../images/Emo58.gif מארה"ב

טוב, כפי שאתם יודעים בשעה טובה ומוצלחת ברוק ילדה את רידג' ג'וניור והזוג ברקיע השביעי. אז זהו, שלא ממש. יום אחרי הלידה, במקום להתאושש בבית בזרועות בן-זוגה אותו היא מעריצה, קופצת ברוק לניק ואומרת לו, שימו לב, שהיא אוהבת אותו וזקוקה לו בחייה , פלוס רמיזות שהיא לא רוצה שהוא יהיה עם מישהי אחרת. הפורומים גועשים בהאשמות לברוק, שמנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה כלומר, לשמור את ניק בצד "על כל מקרה". התיזה הכי מעניינת שקראתי היא שברוק בעצם הופכת להיות רידג' בזמנו, שלמרות שהיה נשוי לטיילור הוא לא הרפה מברוק ובעצם נתן לה תקווה שהסיפור ביניהם עוד לא גמור. רידג', לעומת זאת, הופך להיות טיילור וניק הופך להיות ברוק... אז מה אתם חושבים, למה ברוק עושה את זה לניק? דעת בית שמאי (מעריצי טיילור או שונאי ברוק) ודעת בית הלל (מעריצי ברוק) יתקבלו בברכה

יניב1

New member
SAME OLD STORY

זה פשוט אותה הגברת, רק בשינוי אדרת. ברוק תמיד תישאר ברוק, ולא משנה מה היא תעשה או תנסה לעשות - מה שסטפני טוענת כל הזמן הזה. בחודשים האחרונים צפינו בשינוי ברוק לטובה (האמנם?) ויכול מאוד להיות שבראדלי בל עומד לשנות את זה. הרי אנחנו יודעים שמשהו טוב לא מחזיק מעמד זמן רב מדי, במיוחד לא אצל מיסטר בל, וכבר זכינו לכל מיני רמזים שברוק ורידג' אמנם יהיו יחד - אבל האושר שלהם לא יחזיק מעמד יותר מדי זמן. לכו תדעו מה בל צופן במוחו המעוות, מה שבטוח זה שהמשולש ניק-ברוק-רידג' לא נגמר עדיין וזה חבל. במקום להתקדם קדימה, וכאן אני חוזר על מה שכבר אמרתי, הסדרה דורכת במקום - וזה לא עושה לה טוב!

lely

New member
לא עושה לה טוב?

זה מילים עדינות מידיי אם הם כל כך רוצים לעשות מברוק את אותה ביצ'ית כל פעם מחדש לפחות שיעשו את זה בהיגיון... זה נשמע כזה מפגר... וכזה צפוי...וכזה מתאים לה, בדיוק כשהיא מגלה את האמת שהיא כל כך ציפתה לה, היא פתאום קשורה מידיי לניקוש... למה שברוק לא תתמסד, ושהעלילה תתחיל להסתובב סביב הצעירים...יש את תורן ויש את דרלה ויש את סאם ויש את דיקן ויש את בריד'גט וריק ואמבר וקייטי... למה הם תמיד צריכים לבוא כדמויות משנה לסצנות של ברוק?! ממש התבאסתי מהחדשות... נראה לי אני אתקשר למיסטר בל ואציע את עזרתי האדיבה המקצועית והיצירתית ואדאגד להחזיר ליפים את הכבוד האבוד!!! מי בא איתי????

girlontop

New member
מוחו המעוות של בראדלי

ועכשיו - להשערות. בשל השמועות על תוכניות הפרישה של רון מוס, מתרוצצות השערות שרידג' ימות בחודשים הקרובים, כי הרי לא יתכן שהוא וברוק באמת יהיו מאושרים... דעתי - רון מוס מקשקש. אין לו קריירה מחוץ ליפים (שחקן בינוני ומטה שאולי הסוכן שלו ישיג לו דיל של b-movies פעם ב-) ולא נראה לי שיתנו לו לעזוב - הוא יותר מדי מזוהה עם הדמות. אבל בהחלט מעניין לדעת לאן הסיפור ילך מפה. גם לי יש הרגשה שברוק לא הולכת לצאת מלאכית מזה ושעוד נראה את סטפני מחככת את ידיה ואומרת לרידג' ואריק I told you so!

לינה18

New member
מה פתאום ריג' ימות?!

איך הסידרה תמשיך בלעדיו? אני מאוד מקווה שרון מוס לא באמת יפרוש, אחרת הסידרה תאבד כל עניין בשבילי. אני מיתכוונת, יכול להיות שעדיין יהיה שווה לצפות בשביל ברוק, אבל בלי השחקן והזוג הכי אהוב עליי, זה כבר לא יהיה אותו דבר בשבילי.

לינה18

New member
בקשר לזה שהם דורכים במקום,

אז אתה צודק לחלוטין. למה שלא יתנו לניק להיתאהב במישהי אחרת? כמו פלישיה, לדוגמה. ושלברוק לא יופיעו פתאום איזה רגשות לניק שלא היו שם קודם! דווקא בנישואים האחרונים שלה לריג' היא וויתרה על ניק די בקלות, מה קרה עכשיו? ובקשר לזה שהשינוי בברוק היה לטובה-אז לדעתי הוא דווקא היה לרעה. אני מיתכוונת שהיא הפכה להיות מוסרית מדיי. לא אכפת לי שלא תהיה מוסרית, ככה היא יותר מעניינת, אבל כל מה שקשור ביחסים שלה עם ריג', עדיף שתישאר כמו שהיא היתה תמיד.

Mighty Morphin

New member
חרא של דבר ../images/Emo31.gif

עד שסוף-סוף היא השיגה תינוק מרידג' ויכלה להיפטר מניק האידיוט, היא חוזרת אליו "כמו" זונה ורוצה לשמור אותו בצד לכל מקרה...ממש מגעיל
במילה אחת - זה פשוט נמאס. אני לא יודע אם אני (ועוד צופים אחרים) יעמדו בעוד משולש מפגר, אידיוטי, ארוך ומתיש רידג'-ברוק-ניק. פשוט חבל על הסידרה

rachelMcfadden

New member
אולי

שיתנו לדמות של ברוק מנוחה? כבר נמאס לראות רק אותה כל הזמן בעלילות המרכזיות...שיתנו קצת עלילות חשובות לאמבר, לסאם (העלילה של עכשיו חשובה, אבל היא לא ארוכה מספיק), ולעו דמויות אחרות, רק לא לברוק כי כבר נמאסס!

NarihS

New member
כבר אין לי מילים..

אני לא יודעת כבר מה להגיד... זה לא גורם לי להפסיק לאהוב את ברוק אבל זה כבר ממש מתחיל לגרום לי לשנוא את בראדלי המפגר הזה... פשוט נמאס לי.. למה הוא לא יכול לעזוב אותה להיות שמחה עם ריג'? מה, הוא חייב להרוס כל אושר קטן שבא לה לחיים? למה הוא פשוט לא היה יכול להשאיר את ברוק וריג' שמחים לכמה זמן ובאמת להתמקד בדמויות אחרות, זה כבר ממש מעצבן ובאמת נמאס... וזה כל מה שיש לי להגיד...

לינה18

New member
זה בדיוק מה שאני כל הזמן טוענת

שברדלי בחיים לא יתן לברוק להיות מאושרת עם ריג'. וגם לא עם אף אחד אחר, כי אז היא הרי תרצה את ריג'.
אני אומרת-שיניח אותה במנוחה לכמה חודשים, עם ריג'! ושיתן להם להיתגבר על כל דבר שהוא ביחד, מבלי להפריד ביניהם, ושהדבר הזה לא יהיה ניק!

girlontop

New member
הכותבים ../images/Emo58.gif

שכחתי לציין שבראדלי שכר כותב חדש לתכנית. לא, לא במקומו, אלא בנוסף. נקווה שלו תהיה קצת יותר תעוזה ויצירתיות (וכשאני אומרת "תעוזה" אני לא מתכוונת שברוק תשכב עם תומאס). (לא בטוחה שזה כ"כ ספוילר, אבל למקרה שכן העדפתי לחסוך את הצעקות).

לינה18

New member
זה ממש גרוע!../images/Emo46.gif

ברוק לא אמורה לאהוב רק את ריג'? אני מיתכוונת, עד עכשיו, בכל הסיפור של האירוסין בינה לבין ניק נתנו לנו להבין שהיא אוהבת רק את ריג', ועושה את זה רק בשביל הילד, אז איך משנים אותה עד כדי כך? זה ממש מפגר! לי, בתור מעריצת ברוק, מאוד קשה לקבל את זה. נידמה לי שאני פשוט אתחיל להעדיף את ריג' על פניה. בכל אופן, זה לא שברוק עושה את זה לניק. פשוט כבר מזמן אני חושבת שהתסרטאי של הסידרה ממש לא אוהב את ברוק. עובדה-היא מצטיירת בצורה שלילית בכל העלילות שלה ובעיני כמעט כל הדמויות בסידרה.זה ניראה כאילו שכל הסידרה מסתובבת סביב ה"פגמים" של ברוק. וגם, אני חושבת שברדלי ממש לא יכול לסבול להשאיר את ריג' עם ברוק. בגלל זה הוא שוב פעם מטיל את האשמה על ברוק, שנותרו לה כביכול רגשות לניק. אני אומרת שזה פשוט מגוחך ולברוק לא יכולים להיות רגשות למישהו אחר בזמן שריג' פנוי ומחויב לה יותר מאי פעם! זאת פשוט המצאה מגוחכת, שלא מתאימה לחלוטין לדמות של ברוק. ולמה הכוונה בתור ריג' הופך לטיילור וניק לברוק? את זה לא הבנתי.

למעלה