ברוקלין לאן?

Or Amit

New member
ברוקלין לאן?

ובכוונה אני מעלה את זה לפני שהפרי אייג'נסי מתחיל
ברוקלין עשו ניקוי אורוות רציני מאד, כשלמעט ברוק לופז - שאין להם כוונה להעביר, לפחות בינתיים - השחקנים היחידים שחתומים הם בוגדנוביץ' והוליס-ג'פרסון. ג'ארט ג'ק ישוחרר (וברוקלין מחויבים רק לחצי מיליון דולר עבורו) והחוזה של דרון וויליאמס יורד מהספרים בסוף השנה.

מצד אחד יש לברוקלין את כוח המשיכה של העיר אבל המסורת שלה - בעיקר בשנים האחרונות - כנראה תרחיק משם את האסים הגדולים באמת.
כרגע עושה רושם שמי שיגיע לשם הם הריג'קטים שלא יכולים להגיע למקום מעניין באמת - רונדו הוא השם החם בהקשר הזה.

לאור העובדה שבשנה הבאה בחירת הדראפט שלהם תוחלף עם זו של בוסטון ושנה אחרי הבחירה נשלחת לבוסטון, לא תהיה לברוקלין הזדמנות לבנות את עצמה בצורה הקלאסית מהדראפט. הרצון לשמור על ברוק לופז כנראה מסמל שהם כן מתכננים לנסות ולבנות קבוצה לפחות חצי-תחרותית בשנה-שנתיים הקרובות.

מה דעתכם - יצליחו למשוך אליהם את השחקנים הגדולים? יצליחו להתמודד על פלייאוף?

rapgamer4ever

New member
לדעתי יהיה להם קשה להשיג שחקנים מבוקשים

יש 5-6 שמות רציניים שכל הליגה רודפת אחריהם, לא מאמין שיגיעו לברוקלין.
הנטס במרחק של לפחות שני שחקנים טובים מהתמודדות על הפלייאוף. אפילו אם נגיד הם מביאים את פרסונס+רונדו זה לא יספיק. ולא נראה לי שהם יביאו שחקן בסדר הגודל של פרסונס.
המסקנה שלי היא שברוקלין תמשיך לשעמם בדרך לעונה של 20 ומשהו ניצחונות. יש להם מעט מאוד שחקני NBA לגיטימיים בסגל.

ברוק לופז דורש סגנון משחק מאוד מסויים

ראינו לפני כמה שנים כשקיד היה שם שהאיטיות שלו הורגת כל סיכוי למשחק ריצה. בהגנה לופז חייב להיות כמה שיותר באזור הצבע ולהימנע כמה שיותר מחילופים על שחקני פרימטר. התקפית צריך לשחק בקצב בינוני ומטה.
&nbsp
שחקן כמו רונדו שיכול להריץ התקפת חצי מגרש איכותית יכול לבוא בטוב אם הוא מוכן לחזור לקצב של בוסטון ולא לקצב המהיר אליו התרגל בסקרמנטו. בכל מקרה אם מביאים אותו חייבים להקיף אותם בקלעים ובביגמן שמרגיש בנח בפרימטר בהגנה. אסור להם להביא עוד כנף שלא קולע מרחוק כמו דרוזן כי זה יהיה פקק נוראי.
&nbsp
בסופו של דבר קשה לי להאמין שהם ייראו פלייאוף כי אין להם הרבה משיכה ולכולם יש כסף.

picki23

New member
הבעיה שלה הייתה בעצם

משכורות עתק. ובילי קינג חשב שהוא יוכל לבנות עגלקטיקוס ולתת את כל הבחירות דרפאט שלו לבוסטון כאילו אין שום סיכוי שהוא ייכנס לריבלדינג תוך שנתיים. גם כשבילי קינג הבין כמה הוא דביל הוא ניסה לשמור על התחת שלו ע"י החתמת ברוק לופז על חוזה בלתי סחיר. ברוק לופז הוא שחקן מצוין כשבריא אך לא מספיק עדכני לשיטת המשחק המקובלת היום. אם הייתה זו שנת 2000 ברוקלין היו במקום אחר.

איך מתקנים?
זה ייקח כמה שנים אני מניח. המפתח הוא לתת הזדמנויות עד שהחוזה של ברוק נגמר. כל הזמן לתת הזדמנויות לשחקנים בעלי פוטנציאל כמו קאריס לאברט, הוליס ג'פרסון, תומאס רובינסון, כריס מקולו... בויאן בוגדנוביץ' מתבזבז לו שם ואפשר להשיג בעבורו בחירת דראפט חמודה.

הדיווחים אומרים שג'אק הולך להחתך ובכך בעצם לברוקלין נטס יש מה להציע לרכזים שטרם הצליחו - אולי משהו יצליח להם כמו וויל ברטון, אלן קראב. אני במקומם אנסה לשחק חזק על שחקן שהוא קצה חוט.

ולכן ברשימת קניות: ג'ורדן קלארקסון בין 16 - 20 מליון דולר ל2 עונות. לאנסטו סטיבנסטון 7 מליון דולר ל2 עונות.
אם ברוקלין תעשה את הפסיפס טוב, בתום החוזה של לופז, ב2018, היא תוכל להשיג שחקנים טובים. שחקנים טובים באים אחרי שחקנים טובים שהתחילו בתור רוקיז בקבוצה/ שחקנים שנתנו להם מספיק כסף בשביל לשתוק.

למעלה