ברוס שולט

the rainmaker

New member
ברוס שולט

דבר ראשון קורט קוביין היה ענק והוא כן ידע לשיר ולנגן זה שהוא היה נרקומן מתאבד זה כבר משהו אחר. דבר שני נטחן זה אוכל בתחת, הומו, מסייד קיבות, דוחס קקי, נשנש, פאג מספיק?? ודבר אחרון לברוס יש מזל שהוא לא יכול לשיר כמו פול או בלייז כי הם זוג אפסים... תאמינו לי אני הייתי בהופעה של מיידן עם ברוס ובהופעה של מיידן עם בלייז והוא אפילו לא התקרב לברוס בשום דרך אפשרית...

FireoaK

New member
מה המטרה שלך?

אתה עושה כאן השוואה מפגרת תתפלא, אבל שלושתם סולנים מעולים כל אחד שר בסגנון שונה עם קול שונה זה הכל ומה לעשות ברוס הכי התאים למיידן אך ורק בגלל הסגנון המסויים שלהם

the rainmaker

New member
המטרה שלי

היא להסביר לכם שלא שלושתם סולנים מעולים אלא רק ברוס ושפול ובלייז הם זוג אפסים שאפילו הסבתא הגוססת שלי שרה יותר טוב מהם ושאם קול כמו שלהם הם בחיים לא היו מתפרסמים בלי מיידן לעומת ברוס שהתפרסם כבר לפני מיידן...

FireoaK

New member
שיט

נמאס לי מכל האפסים האלה שבאים במטרה לכפות את הדעה שלהם על כולם ולנסות לשכנע את כולם לחשוב כמוהם נמאס

נימרודל

New member
הו...

כן... לקרוא לפול "נטחן" בהחלט מחזק את הטענה שלך. עד עכשיו היו לי ספקות- אבל בגלל שאמרת עכשיו שהוא נטחן ממש קנית אותי. איזה כושר שיכנוע, איזו כריזמה...

GOTN

New member
שכחת גם:

מפליץ קוטג', בוחש בשוקו, מאכזב הורים, אוחז כיורים, נושך כריות, חונה ברוורס ועליז

the rainmaker

New member
צודק...

אבל שכחת גם מרים סבונים, מתכופף למטבעות ותופס טרמפים עם נהגי משאיות בודדים

נימרודל

New member
ו...

שואב ברזים, מתרומם, משתתף במשכב זכור, חובב את גן העצמאות ומרוקן קופסאות ואזלין...

ANGELIKIKI

New member
מי אמר שהפורום גוסס?!?!../images/Emo4.gif

חי, נושם, זז, בועט והכי הרבה מקלל ומדבר שטויות.

למעלה