ברוס לי - קרב זירה

zappon

New member
זה סרטון הדגמה של לי בפני קהילת

אומנות הלחימה(בצעירותו),הוא מדגים את עיקרון היירוט שלו,ברוס זה זה שעם השרוך הלבן שסוגר(רואים על הגב הצורת איקס) את מגן הבטן צלעות השחור שלו, הלך דווקא מצויין כפי שרואים.

nitzano

New member
לפי מה שאני רואה

הוא התחרה מול 2 אנשים הראשון עם ברכיה לבנה והשני עם מיגון זה בהיר . בני - לפני מספר ימים נתקלתי בחוברת ישנה ,בה סופר על נצחונו של ברוס את אלוף תאילנד בקרב .האם נתקלת בסיפור כזה בעבר ?

zappon

New member
נכון מאד ובשני המקרים ברוס הוא זה

שתיארתי,אגב אם אני לא טועה ההדגמה היא על לוחם אחר שלא קשור לברוס ובגלל זה גם שני אנשים אחרים,זה דבר שמעט מאד עושים-מדגימים את ה"טכניקה" שלהם מול שאר עולם אומנות הלחימה כאשר מישהו שלא מכיר אותם תוקף.

lironmarko

New member
בינינו ואל תגלו לאף אחד

באמת אבל באמת אני לא רואה פה שום דבר מיוחד חוצ מהמהירות שלו לוחם MMA בינוני לדעתי היה כותש אותו ... זה היה נראה הרבה פוזה ופחות תכלית ....לא שהיה ניסיון להכרעה או קרב שקול מן ההתחלה...סתם הדגמה כזו מי יודע אם הוא היה מתאמן עם התנאים לשל היום .... לירון

RoyceGracie

New member
לחימת קרקע ועמידה ביחד

פרייד, UFC, מלך הזירה... שם עושים MMA זה אומר "אומנות לחימה משולבת"

ethanguy

New member
זאת הייתה הדגמה סה"כ

הוא נכנס במהירות משוגעת! ראיתם איך הוא נכנס ואז הטיל את הבחור הזה על הרצפה ובאיזה מהירות ? זה לא קרב MMA זה ברור.

אלישיר

New member
עם התנאים של היום, זו המילה.

בעזי"ת כמו באתלטיקה, כך גם הלחימה התפתחה מאוד בעידן הגלובליזציה, וברור שספורטאים מקצוענים של היום, עולים על אלו של פעם. ברוס לי היה אדם, כלומר בעל אופי אישי מסוים. עם אותו אופי שהביא אותו לאיפה שהגיע,גם היום הוא יכל להיות אחד מהלוחמים הטובים בעולם -כפי שנחשב בזמנו.

למעלה