ברוס ובלייז במיטבם

Alon31288

New member
ברוס ובלייז במיטבם ../images/Emo156.gif

זוכרים את התקרית עם הבירה שמעריץ שנכח במקום שפך בירה על הציוד שאחראי על הסאונד ועל הלהקה באחת ההופעות של מיידן? אז הנה הקלטה של הרגע שזה קרה וברוס ממש מתעצבן. קורע :) Brucerant ואם חשבתם שברוס עצבני תראו את בלייז ואת סטיב אחרי שמעריץ ירק עליהם מהקהל (קשה לראות את היריקה לא כולם יצליחו לראות) בזמן שהם היו בביצוע של השיר "The Trooper" בהופעה בצ'ילה. אזהרה: זיופים נוראיים - נסו להתעלם. Blaze Gets Mad

matt hensley

New member
חחח שניהם טמבלים

זה לא מקצועי לחלוטין לעצור ככה ולקלל את כל העולם...יעני סבבה עיצבנו אותם...ומבין אותם...אבל זה לא מקצועי לדפוק 10000 איש בגלל איזה אידיוט אחד....חחח וחוץ מזה בלייז וברוס שניהם בקיאים במשמעות הfuck ובפעליו השונים....

KsD

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הקטע של בלייז הרג אותי

נימרודל

New member
מזכיר לי את הרכז שלי....

מסוג האנשים שעוצר הכל באמצע- מתעצבן וחוזר... חיחי חוץ מזה, המעריצים אהבו אתזה... ראיתם איך הם היו שמחים? חיחי אה והבמה פיצקית!

Awaken

New member
אני חייב להגיד

שהבלייז הזה הוא פשוט הנוד הכי גדול שראיתי בחיים שלי. אף פעם לא שמעתי אותו בהופעה חיה (יעני חיה מוקלטת) שמעתי אותו רק בשירים שהוא הקליט באולפן, וגם לא שמעתי אותו מבצע שירים מתקופת ברוס, זאת הייתה הפעם הראשונה, והוא פשוט א-פ-ס. איזה בן אדם הומו. קודם כל, מזייף כמו אני לא יודע מה, קול מגעיל, דבר שני, אולי זה בגלל שהוא כעס אבל מה נסגר איתו? הוא חושב שהוא שר בלהקת בלאק או משהו שהוא עומד קשוח כזה כמו סולן של לא יודע מארדוק או משהו? פשוט בן אדם אפס... טוב שהוא עף.... והזה של ברוס לא עובד לי, יעני זה בכלל לא נכנס ללינק... :(

matt hensley

New member
המממ תנסה כמה פעמים...

וזה אמור להוריד את זה למחשב בתור קובץ אם פי 3... וכן בלייז באמת יצא פוץ...והוא גם פול מכוער והוא נראה כמו איש פינגווין רטוב כזה....חחחחחח... אגב מי שהכי מפחיד שם זה סטיב האריס שלא מדבר ורק עושה תנועות מפחידות עם העין...חחחח

נימרודל

New member
חהחהחה...

הוא באמת אפס... כזה: "או אני מטאליסט מפחיד שרוצה להרוג את המעריצים שלי כי אני גדול וחזק ורטוב..." דביל! הכי מצחיק אם זה היה דייב מארי עושה אתזה... זאתאומרת... הבןאדם נראה כמו ילד טוב כזה. עם עיניים כחולות ושער בלונדיני... חח

למעלה