ברונו

ברונו

וידוי:אינני אוביקטיבי, אייל שני בכתבותיו מביא לי את הסעיף.אך, כיוון שהיינו צריכים מסעדה כשרה ובסמוך לרכבת נבחרה הפעם ברונו. וכך אנוכי והחברות ע1' ע2' וע3' נכנסנו למסעדה. (שמות מלאים במערכת..) המקום נאה, אם כי אקוסטיקה בעיתית ולא מאפשרת שיחה ראוייה מבלי לאמץ את אוזניי שממילא ידעו ימים יפים יותר. ביקשתי מקום ללא עישון . השולחן הראשון שבו הושבנו היה מעבר לבר ומחיצונת שרוחבה כ-40 ס"מ.מהווה את גדר ההפרדה לאיזור המסוכן. כשעלה ריח העשן בנחירי ושאלתי לפשר העניין נאמר לי כי בבר מותר לעשן. השולחן הבא היה יותר מרוחק מהבר אם כי עדיין לסובלים מעשן הסיגריות מומלץ לחשוב מטעם זה לותר על ברונו ( תיכף אספק סיבות נוספות). לא הוצע לנו תפריט אלא של עסקיות בלבד ונאמר ע"י המלצרית כי כך הדבר בצהריים. לו יהיה כן. פלטה קטנה של סלטים פתחה את האירוע. עגבניות ( שאמורות להיות בלאדי..)פרוסות ברשלנות עם תחמיץ דלוח וחסר השראה , חומוס שנטחן עד דק ( מידי), סלט בורגול חביב( גירסה מקומית לטאבולה), חציל שטוגן בשמן חסר טעם- סתמי לחלוטין.כמו כן הוגשה פוקאצ'ה - אוד מוצל מאש.ההישג שראוי לציינו- זו הגרסה העלובה ביותר לפוקאצ'ה שבה אני נתקלתי (נתקפתי בגעגועים לפוקאצ'ה הנפלאה של רפאל). מים נמזגו ללא בקשה מיוחדת כל העת. בכלל השירות ראוי ומעבר. (הערה קטנה - המארחת לבשה חצאית נאה , אבל ראוי כי האחראי יסביר לה כיצד נהוג להתכופף ולהרים מזלג מן הרצפה בשעה שמלבושך הינו חצאית כה קצרה...) למנה העיקרית הזמנתי אנטריקוט מדיום רייר ופלחי תפו"א בתנור (השם של המנה היה יותר מתוחכם אך אינני זוכר). הוגשה אומצה מלאה בשומן שנחתכה לדעתי במעבדה - כה דקיקה. המשקל המוצהר היה כ- 436 גרם- לדעתי בדרך אלינו משקלה ירד לכדי 120 גרם. וללא ציניות- המנה הייתה פשוט לא ראויה! ע1. שהזמינה אף היא את אותה אומצה אכלה כרבע מן המנה ואת השאר הותירה בצלחתה. ע2. שאך החלה בשלבי ההחלמה משפעת הזמינה פילה לוקוס על מצע של ריזוטו ירקות שורש- הגדירה את המנה כבסדר (-), למחרת היא לא הגיעה למשרד, אינני יודע אם יש קשר למנה.החברה ע3. הזמינהפילה בס , גם כאן היה למנה שם יותר דרמטי וגם כאן לא נרשמה התלהבות. מנה אחרונה היה מרק מנגו ובו צף כדור גלידת שוקולד (כמובן לא חלבי) שהיה בעיקר מתוק וסייע לסלק את טעמי החוויה המקדימה.ע1' הייתה חייבת לעזוב בטרם עת ועל כן לא הססנו והזמנו בשמה של הנוכחת הנפקדת פונדנט מלווה בסורבה קוקוס. (הסורבה היה מצויין- קרן אור באפלולית המוארת של המקום). מחיר העסקית- 90 ש"ח. המנות שאנו הזמנו היו בתןספת מחיר ל-90 הנ"ל של 20-30 ש"ח למנה. בסיכום: פגישת העבודה הייתה בהחלט מוצלחת , האוכל לא!ברונו, מרכז עזריאלי, המגדל העגול, קומה 3, תל אביב, 03-6093030 עוד הערה- השמות בתפריט היו בהחלט משכנעים ועל כן מגיעה מחמאה לקופירייטר.
 

ו שתי

New member
ומחמאה משומרת משקל כפייתית

על הפחתת המשקל של הסטייק. (אולי זה עובד גם על בני אדם? שישלחו לי את הנוסחא)
 
הקופירייטר קיבל ממך גם מחמאה וגם

"סעיף"... מאחורי שמות מנות כמו - "אנטריקוט שארולה (מיושן שלושה שבועות), צלוי על פחמים, מוגש זהוב, וורוד מתוכו, נוטף ממיציו" או "פלאפל של טונה אדומה הישר מהאוקיינוס האטלנטי, מלאה בעשבים ירוקים, מוגש על סינייה של ירקות סתיו צלויים באש טאבון עצי האגוז, מעל טחינה ופלפלים חריפים", יכול לעמוד רק איש אחד. מעניין..וחבל. פעם עוד אפשר היה לצלוח שם ארוחה קרוב לסבירה.
 

meravbr

New member
../images/Emo32.gif טיפ קטן ../images/Emo62.gif

היצירה הזאת (שהובאה ביבוא אישי ישירות מהMET ונמצאת מעל מיטתי זה כמה שנים, באמת) תאיר באורח אחר את כרטיסך
, ו"בזכות ולא בחסד" יהלום אותך יותר לדעתי :)
 

ננה f

New member
הי קיינס

טוב לראות אותך גם פה. שמע, נראה לי שיחסית עשיתם עסק מצויין. מישהו בדיוק השבוע נדהם מזה שעוד לא אכלתי בברונו...אז הנה ברונו- מצטרף לשורה ארוכה ביחד עם ביסטרו 56 של מחמאות כשרות ובלתי אכילות בעליל. למרות ואף על פי טיב האוכל, העיסקה שאנחנו סגרנו היתה הרבה פחות משתלמת. כמו שנאמר אכלתי אותה ב... בטורקית -:)) לא הצלחתי להבין כמה היה הנזק. אז איפה פה החשבון בייבי?
 

גסטרו

New member
הם עיקביים עם השומן באנטרקוט

גם לפני שנה לאחר שהתלוננתי על עשית יתר של הבשר הגיע נתח חדש אבל ... כמו כן נראה שהארוחה שלנו עוד היתה בחסד לעומת שלכם. שומר נפשו ירחק !
 
למעלה