ברוכין הבאין

ariku27

New member
../images/Emo39.gifשלום לכולם!

בשבועיים האחרונים אני עוקב אחרי פורום "דובים גאים" ורק היום בגיל 27 אחרי 10 שנים שאני פעיל מינית אני מבין שיש אלטרנטיבה לחיים ההומוסקסואלים שהכרתי עד היום. אני דוב מאז ומתמיד ,והיום משקלי 130 אבל תמיד חיפשתי והסתובבתי וראיתי הומואים "נורמטיבים" כלומר רזים שרירים חלקים ,בסצינה ,אוחצות, חתיכים וכדומה ובכלל לא תארתי לעצמי שהגברים הגדולים והכרסתנים יכולים להיות הומואים רגישים כמוני, ההיפך תמיד נרתעתי מהם ומגסותם ומבטיהם ניראו לי מאימים , חשבתי אותם להומופובים מהזן הגרוע ביותר וראיתי אותם כבילתי מושכים [למרות שגם אני כזה ,כלומר גדול] ובקיצור התרחקתי ודחיתי אותם. תקצר פה היריעה מלספר כמה אכזבות זריקות, השפלות ,ניתוקים וסתם מבטים מלוכסנים קיבלתי במהלך השנים מהכוסנים שחיפשתי ורציתי להיות כמוהם. הפורום הזה עזר לי לקבל יותר את מימדיי, מיניותי והליגיטמיות להיות הומו גדול, שבר לי כמה סטריוטיפים ולמען האמת יש פה כמה דובים שווים וסקסים במיוחד. [היום אני מבטיח להסתכל גם עליהם]. אז כל הכבוד על הפורום וליוצרו , שיהיה לכם חיים מתוקים כמו שרק לדובונים יכול להיות. מקווה שלא הכבדתי על אף אחד פשוט הייתי חייב להוציא. ועוד דבר -אני פנוי ומחפש אז אפשר ליצור איתי קשר דרך הכרטיס בתפוז.

magnezia

New member
טוב אז ככה

אני מחפש מישהו בן 20+ שיהיה מלא ושעיר (ללא מנדבשקעס:)) מאיזור פ"ת ושיהיה ממוקם אם אפשר לשלוח מסר בכרטיס של תפוז:)

ז י ק ו

New member
ברוכין הבאין

ברוך הבא לחדשים, תרגישו חופשי לכל דבר שבא לכם בשביל זה הפורום קיים, כדי לשפוך הכל (תרתי משמע) ולא לאגור בבטן אנחנו נקבל אתכם בברכה בכל מצב, יאלה תתפשטו! להזכירכם, לוח היכרויות נמצא פה !

idanl5

New member
שלום

אני נמשך אליכם הדובים ועדיין לא הייתה לי התנסות עם אף דוב. אז מי מוכן ועדין?.אני בן 20 גוף רגיל שעיר במידה ומאוד חמוד.

fman1

New member
ברוך הבא בצל קורתינו ../images/Emo24.gif

חברים חדשים בפורום רק משמחים אותנו

למעלה