ברוכים השבים!!!!

ברוכים השבים!!!!

איך היה בתחרויות למיניהם?!?!?!? תספרו חוויות..... אני מקווה לשמוע דברים טובים! ולראות תמונות כמובן!!!

חזרתי!

ותנחשו מה???? מקום ראשון!!! פעמיים!! אור התחרתה על טאורה במטר, עשתה נקי ועלתה לג'אמפ אוף(ברור שאני הייתי צריכה ללכת איתו..
) בג'אמפ אוף היו לה 3 הפלות ולאלו שהיו יחד איתה(דנה אגמון על ג'מבו ועוד איזה ילד על סיזר) היה יותר רע(דנה אגמון נפלה מג'מבו ולילד על סזי היו 3 הפלות) אז אור על טאורה מקום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחרכך אני התחרתי עליו ב90 והיו מה זה צחוקים.. פחחחח
התחלתי והיה לי ממש ממש מעולה!! (זה היה שני חלקים) עשיתי את החלק הראשון נקי(מה שממש לא היה פשוט.... טאורה לא כזה אוטומט כמו שאתם חושבים...) וקפצתי את 9 ו10 נקי ואז בסיבוב ל11 נתקעתי במכשול 6 עם היד(עדיין יש שריטה...) וצילצלו לי, חשבתי שהם החשיבו את זה כקפיצה של מכשול לא נכון אז יצאתי החוצה והם קוראים לי- "דורון את לא פסולה תחזרי ותמשיכי את המסלול שיש צילצול" אז אני ממשיכה מ11(הרי קפצתי את 10) והם מצלצליםלי אני לא שמה על זה וממשיכה ל12 ול13 מסיימת והם (השופטים) קוראים לי אליהם ואומרים לי "את קפצת מכשול לא נכון, היית צריכה להמשיך מ6" ואני בשוק מתחילה להגיד להם שהפלת את העמוד של 6 בסיבוב בין 10 ל11 והם ככה "אוי... לא מדדנו לך זמן.. תעשי שוב" אז בפעם השלישית עשיתי את החלק השני של המסלול, לצערי הפלתי את 9 אבל המשכתי בגלופ כל הדרך... אני הייתי משוכנעת שהם רשמו לי 4 נקודות חובה. אז אורן הלכה עם טאורה ואני ישבתי למעלה ואז קראו לקבלת פרסים עליתי על טאורה כי אורן היתה צריכה ללכת להביא את קאיה ואני הידקתי קצת חגורת בטן..(אתם יודעים אם אני אקבל מקום עשירי או משהו..) וברגע שהדס(אימפריה) זכתה מקום חמישי על קאיה(הבהמה) שיחררתי חגורת בטן לחור הראשון ואז הם אומרים "מקום ראשון דורון גלאון על טאורה מעין המפרץ" ואני הבאתי כזאת צרחה!! ונכנסתי פנימה למנז' ובאו כמה אנשים לשאול למה אני זכיתי הרי היתה לי הפלה. והשופטות אמרו שזה לא פייר כי כבר עברתי את המכשול הזה פעם וזאת היתה טעות שלהם ואני לא צריכה להפסיד בגלל טעות של השופטים... אז קיצור טאורה המלך מקום ראשון ב100 וב90!!! תמונות עוד שניה

AnGeL DeViL

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

קולה כבוד

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ידעתי שיילך לך היום!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זונה! גם אני רוצה!!!!!!!!! שיו את בטח מאושרת! תמסרי לטוארה (הממש ממש מלך!) נשיקות וברכות!!

shaililo

New member
איזה כיייייייף...

איזה קטעים - לא הבנתי כמעט כלום! חחחח.... ענק!

S H I L G I

New member
אצלי...

הייתי הרי על לאדה ב-70.. והתחרו איתי עוד 2 ילדים מוכרים לכם-טל (מבאקינג) ואח של אבישג..(הלא הוא איתמר) הקיצר, זאת היתה אחת התחרויות הכי כיפיות שהיו לי, כי היה ממש כיף לרכב עליה, ולא הייתי ממש מתוחה.. את מכשול 2 הפלתי...ואת כל השאר הלכתי חלק..ולאדה כל כך מיהרה לי שהזמן שלי היה 56.06 שהזמן האופטימלי היה 62..
אבל בכל מקרה..זכיתי בנק' דירוג, וזה הכי חשוב..:) נטע

מה עבר על לאדה ונורה?

שיפתח עשה את המסלול עליהן(הרי איך אפשר בלי??) הן שתיהן הפילו את 2 ואחר כך הן הפילו שוב ושוב ושוב את 2... והנה תמונה של ושל טאורה, אני די נשכבת עליו. למרות שהישיבה שלי היתה די טובה במקצה

תודה ../images/Emo24.gif

מי יוצא למשמר העמק? אני לא יודעת אם אני אתחרה אבל אני אבוא לראות!

shaililo

New member
שיייי... מה שי...../images/Emo4.gif

סתיוווווווו.... כן מן הסתם אני רוכבת שם אז אני אתחרה שם |חזיר|
סתיו את באה! את והמצלמה שלך! דורון למה את לא בטוח תתחרי?

למעלה