ברוכים הנמצאים

ben_holland

New member
ברוכים הנמצאים

שוב מחיאות כפיים לטייס המוכשר שהצליח לנחות בשלום (אף פעם לא הבנתי למה מוחאים כפיים), ושוב הטייס שם את "כמה טוב שבאת הביתה" מיד אחרי הנחיתה ושוב מחכים 2 דקות בביקורת דרכונים ו25 דקות ב"פטור ושמור" של הדיוטי פרי. בקיצור, אני בבית, הולך לישון נתראה אחורי זה... בן
נ.ב טסתי ב-777 החדש עם הטלוויזיות האישיות - אחלה מטוס!!! וגם משום מה לקח לנו שעה פחות לטוס לארץ (בשבוע שעבר זה לקח 5 וחצי שעות והיום עשינו את זה בקצת יותר מארבע שעות...(אולי זה היה טייס עבריין) ביי

Gefen

New member
ברוך השב הביתה...../images/Emo140.gif

הטיסה שלך היתה קצרה יותר, כנראה בגלל המטוס החדש - חדש יותר, גבוה יותר, מהיר יותר.. הגיוני, לא? או..שהטייס היה עבריין.. ולמה כשאני טסה עם אל על, אז אף פעם לא מוחאים כפיים??? ואני כל כך רוצה שימחאו וגם מחכה לשמוע את ה"הבאנו שלום עליכם...."..אבל משום מה רק מספרים לי על זה אחרים ולי זה אף פעם לא קורה
פחחח.... הוא אשר אמרתי, תמיד דופקים את השחורים..
גפן

Yaniv-DC

New member
הטיסה מאירופה תמיד קצרה יותר

כשאתה טס מישראל לאירופה, הטיסה היא עם כיוון סיבוב כדור הארץ, ובחזור היא נגד כיוון הסיבוב, ולכן קצרה יותר. חוצמזה, ברוך הבא

הצעדן

New member
ל* * * לא ולא ../images/Emo70.gif

לא ולא
שים לב: אם השמש זורחת במזרח אז כדוה"א מסתובב בכיוון ההפוך (אליה) הגורם שמשפיע על הפרש זמני הטיסה הוא הרוחות שבחצי הכדור הצפוני מחישות את הטיסה מזרחה ביחס לטיסה מערבה בכשעה על כל 4-5 שעות.

Yaniv-DC

New member
עזוב אותי ממזרח מערב

ולא הבנתי מההסבר כלום, מה שאני יודע זה שמשלוש טיסות ללונדון, אחת לפולין, אחת לגרמניה, אחת לפריז, בכולן החזור על הכרטיס טיסה היה קצר יותר (לאחר המרת השעות).

הצעדן

New member
אנסה אם כן להסביר שוב, ../images/Emo119.gif

בחצי הכדור הצפוני טיסות מזרחה קצרות יותר מטיסות מערבה. הסיבה לכך אינה סיבוב כדור הארץ אלא חגורה של רוחות שזורמות תמיד באותו כיוון. מכיוון שכדור הארץ מסתובב בכיוון הפוך לשמש הרי שם זו היתה הסיבה להפרש בזמני הטיסה הוא היה צריך להיות הפוך מכיוון שבזמן שהמטוס באוויר הקרקע בורחת מזרחה לכיוון השמש והמטוס נאלץ להדביק אותה.

nir2323

New member
זרמי הסילון הנפלאים!

JET STREAM ואם עולים על אחד כזה מניו יורק, הטיסה מתקצרת משמעותית. ולחילופין לטוס כנגד אחד כזה, במטוס מצוקמק = עצירת תידלוק, וטיסה שלא נגמרת ,עם שפע של קפיצות ומערבולות אויר.

inbale

New member
נירוש../images/Emo15.gif

יש לך איזה סילון בשבילי? תבדוק את המסרים שלך.

nir2323

New member
רגע, שניה , אני בדיוק מחפש 1 בשבילי

ארור מי שהמציא את משמרות הלילה. אני פשוט ממוטט.

inbale

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הזדהות מלאה.... קבל חיבוק..זה יעזור????????

למעלה