ברוכים הנמצאים

startmeup

New member
ברוכים הנמצאים

משמרות לילה תמיד גורמות לי לצאת ולשוטט בשדות האינטרנט, העדיפות כמובן לאתרים בעלי אופי מיני. כך מצאתי אתכם. גיליתי כאן חומר אנושי איכותי, ולא מעט פנטזיות מעוררות. כיוון שאני הוא החדש, חובת ההצגה חלה עליי, לכן הנה לכם מעט פרטים, הכל כמובן במסגרת הדיסקרטיות המתחייבת: בן 28 ונשוי טרי באושר, מגדיר את עצמי כאדם בעל תיאבון מיני מפותח, ולא עושה אפליות בין גברים ונשים. אני חי ברשת לא מעט זמן, ולכן ייתכן שחלק מהדברים שאפרסם יישמעו לכם מוכרים, במידה ואתם גולשים גם במקומות אחרים. עד כאן הדיבורי סרק, וכעת לעניין שלשמו התכנסנו: הזמן: חג ראשון של פסח 2000, המקום: בסיס הדרכה אי שם במרכז הארץ, נסעתי לבקר את זוגתי שתחיה בעת תורנותה כקצינה תורנית, סיור קצר במשרדה. קפה, עוגיות. סיור נוסף, הפעם במשרד המפקדת, מתגעגעים לכן מתחבקים. מתחבקים לכן מתנשקים. לבושה מדים ודרגות קצונה לכן סקסית. הרבה זמן לא התראינו. מתישבת על כסא המפקדת, מושכת אותי מולה, פורמת כפתור אחר כפתור במכנס, מחלצת את איברי הממתין, אך לא בסבלנות, עומד דום. מודדת אותו בידה, אחר כך בפיה. במשיכה אחת מהירה מורידה תחתון אחר מכנס, עוברת לשולחן המפקדת נשכבת בקצה, אני ממשיך לעמוד מולה, אבל כבר לא פסיבי כמקודם. נועץ בה את קני, התותחים רועמים, ברקע קריאות הקרב. ספינות הטילים כמעט מגיעות למטרה, עוברות לעמדות ירי, עוד "קטנה" אחת... עכשיו! זרמים זרמים נשטפים, כבר מאוחר מדי לסגת.. אך אין נפגעים לכוחותינו. בהצדעה.

bugbuster

New member
שלום ובוקר.. ושבוע...

שתרגיש פה רק טוב, עם הרבה כתיבות. איך בת הזוג נראית לפקודיה? אתה יודע.. לזכות בבלתי ניתן? יתכן? מפנטזים? תספר לנו?

startmeup

New member
תודה תודה

צפרא טובה גם לך, ותודה על קבלת הפנים המוקדמת. ולשאלתך: זוגתי שתחיה ניחנה בעור צחור המגיב במהרה לשמש, (שלאחרונה מתוודעת לאיזורים חדשים בגופה), שיער חום בהיר המלטף את כתפיה, פנים יפות וקורנות כל-טוב. שדייה עגולים ומעט גדולים למידותיה, כל שד מתגאה בפיטמה ורודה וטעימה. בטן קטנה נשית, ומותן צרה. ישבנה עגלגל וחצוף, ומארח בחריצו את החוטיני דרך קבע, גבה סקסי ובעל שתי גומות מעל הישבן. מתחת לבטן התחתונה מסתתרת לה כונכיתה, המתפארת בתסרוקת ערווה מסודרת (או מגולחת למשעי, הכל תלוי במצב הרוח..) הפות הביישן שלה מסתיר רק במעט את מה שאני כ"כ אוהב לגלות: את ידידי הקטן והורוד. דרומה משם ממוקמת לה מערת הקסמים, מוגנת ע"י שני פלחי ישבנה. וזו ברכת הטבע, שלה ניתנה כמתנה, ואותי מוציאה משלוותי. עניתי על שאלתך?

bugbuster

New member
מחמם את הלב...

תרתי משמע היית מתאר אותה כמושא פנטזיות לפקודיה? או לאחרים? ויותר ממושא? מה עושה לך ההכרה שהיא נחשקת? תוכל להחצין?

startmeup

New member
אכן יותר מסתם "מושא"

ראשית אדגיש כי הפנטזיה הממושמת יושמה די מזמן, ככה שכיום אני הפקוד היחידי שלה :), מה שלא השתנתה זו העובדה שהיא עדיין סקסית ומושכת מבטי זימה. הידיעה שהיא נחשקת גם על ידי אחרים עושה לי טוב מכמה בחינות: א. אני יכול להבין ולהזדהות איתם. ב. היא מרגישה סקסית - ואין דבר טוב יותר מלראות אותה מאושרת. ג. בעקבות הידיעה, גם מומשו כמה פנטזיות נוספות, הקשורות לגברים/זוגות נוספים, אך אין זה הזמן לפרטן, וייתכן בהחלט שבהמשך... שיהיה בוקר מצוין.

nds34

New member
שלום וברוך הבא

ראשית לפני התוכן ...הצורה אני רואה שגם אתה חבר לשפה וקרוב לעברית דע לך שבעיני ובעיני מנהלו החדש של הפורום, ותסלח לי באג שאני מדבר כאן בשמך אך דומני שתחתום על מילותי,מי שיודע לערסל את העברית שלו כמו שאתה מערסל אותה הוא בהחלט נכס לפורום שלנו ומעלה את רמתו. בעיני שפה עשירה עמוקה ורוויה היא המפתח להעמקת הפנטזיה תיאורך הראשון היה קצת פחות מתוחכם אך התיאור של זוגתך בעברית כה קולחת ומחרמנת הזקיר את זכרותי והעמידני בדום מתוח. המשך כך אפולו 68

bugbuster

New member
לא. יש לך צורך להיחרזזזזזזזז

לחרוזזזזזזזזזזז ולחרוזזזזזזזזזזזזזז ולחרוזזזזזזזזזזזזזזזזז וכדאי שתמהרי, ושיוכנסו חריזזזזזזזזזזזזזזות רבות. אפולו הוא הבא לאסופה, וכוותיק בפורום, זו תהיה אסופה ארוכה.

ronitr11

New member
ברוך הבא

אני שמחה שמצאת בנו אכסניה לכתיבתך ושיטוטך עלה (על אישתך) והצלח בדרכך

bugbuster

New member
../images/Emo3.gifמ אוךךךך... אוךךךךךךךךךךךךךך

קצת וידוי מה... אם משהו הטריף אותי בזמן הנישואים, היה הידיעה שאין אחד שלא מת.. מת לזיין את הלשעברית. ובעצם, אני הלשעבר שלה. אצלי עד היום היא, טופפ..
וידוי אמרתי, אבל לא להישתפך...
באחת ההעסקות שלה, עבדה כשרטטת. הייתה שומעת את הפועלים נוהמים כשלא ידעו ששיחותיהם המיוחמות מגיעות לאוזניה. אתם יכולים לתאר את "מורכבות" השיחה והשפה ואוצר הדימיים.. ואילו בחדר עצמו היו שני מהנדסים. כשהבחינה בעיניהם המהופנטות לטילטולי שדיה הכבדים בזמן מחיקה, ( היה דבר כזה בעידן העיפרון, המחדד, והמוחק,) חלה החמרה חמורה ברמת השרטוטים שיצאו תחת ידיה. מי שלא ניזקקה לסקיצה מימיה, החלה מרבה בטיוטות, ואי נחת רוחה מהן לווה במחיקות ומחיקות ומחיקותתתתתתתתתתת! ארוכותתתתתתתת. עמוקותתתת. מטלטלותת!
אופפפפפפפפפפפ כשהייתה מספרת לי..

למעלה