ברוכים הנמצאים

שרון-ב-

New member
ברוך הבא אבי (מלאך של מי ?)

היי שלום רב בפעם הראשונה ובכל הפעמים שלאחר מכן אכן נחמד ונעים פה. לא, נושא שולט אין, בעיקר זורמים פה, לעיתים אחד על השני סוגדים לשירה - בעיקר למשוררים, אוהבים פילוסופיה - בעיקר פלספנים העידן החדש די חדש לנו כך שאם יש לך משהו חדש לחדש אנא חדש רומנטיקה אקטואליה וכדורגל זה קצת מיסטי אצלנו לרוב נסתר מן העין. חזק ואמץ, כל מי שלא מתאים לפה הכי מתאים לפה שרון יום יום ים

מצורף גם שיר בשבילך

זה מחמם לי את הלב לקבל כזו פתיחות וברכת ברוך הבא ואם את אוהבת שירים אז יש לי לא מעט אז אני אשרבט שי פשוט שכתבתי לא מזמן: לאהוב זה פשוט לאהוב זה פשוט כשזה בא מהלב לאהוב זה פשוט גם כשכואב לאהוב זה פשוט כשבחוץ זה פועם ובפנים מתעצם לאהוב זה פשוט אבל הכי פשוט זה פשוט לאהוב... אותך

אם תמשיך להתאמן הרבה

בסוף עוד יצאו מבין ידיך גם יצירות מופת. תשאל את סופטי, ייתכן שהוא ייתן לך שיעורים פרטיים.

היי אבי - אני רק מתחזקת!!!

כל שטות שנכתבת פה הופכת אותי לחכמה יותר כל דביל שזורק קשקוש הופך אותי לחזקה יותר כל גברבר חרמן הופך אותי למחורמנת יותר וכל אישה מתרפקת הופכת אותי לקנאית יותר. רק סופטי עושה לי הכל ביחד וכשהוא עושה - אני צועקת מרוב עונג מיכאלה מחכה לסופטי שיעשה לה שוב

ועד שהוא יבוא...מה?

למה את תלויה באחרים כדי להתחזק היי חזקה בזכות עצמך למה את זקוקה לטפשים כדי לדעת שאת חכמה וזאת לא חכמה להיות חכמה על טפשים נגד חרמנות אין מה לומר זה בריא וזה טוב אבל אני למשר חרמן על כל דבר ומכל דבר להיות קנאי זה לא טוב לקיבה (אפשר לקבל אולכוס) ואני לא מקנא בסופטי הוא בטח נהיה חרש מהצעקות שלך בקריצה שובבה המלאך

למעלה