ברוכים הנמצאים

ברוכים הנמצאים

היי ושלום רב פעם ראשונה שאני פה אני מקווה שנעים ונחמד פה יש איזה נושא שולט או פשוט זורמים כאן?? אוהבים: שירה פילוסופיה העידן החדש מיסטיקה טיולים רומנטיקה אקטואליה כדורגל אלו עיקר הנושאים בהם אני חזק אז האם אני מתאים לפה????

אתה נשמע כמו אינציקלופדיה מהלכת

הדבר היחידי שניתן לומר על הנושאים כאן הוא שאין נושא שלא מדברים עליו פה, אין כאן צנזורה ורק מדי פעם אנחנו מושכים זה לזה בשערות.... ברוך הבא בצל קורתנו.

KONFUZ

New member
מלקה....שאלה...

אם כבר מדברים את חושבת שהגיע ליבנה לעלות לארצית? כי לדעתי רמת אליהו ורמת עמידר שיחקו כדורגל הרבה יותר פתוח ואטרקטיבי ומה את אומרת לופא קדוש צריך ליזרוק את מוקניה? כי הוא כבר אמר שחוץ מקורמן הוא מחליף בבאר שבע את כל הזרים קונפוז(מחכה ;-) )

קנפוזי יקירי

אם יבנה עלתה לארצית פחות מדגדג לי כי הרי הם יצטרכו להוכיח עונה שלמה שהם ראויים לכך ואם לא אז להתראות השאלה גם היא כמה קהל יש להם כי למשר כאב לי הלב שבי``תר ב``ש לא עלתה לליגת העל אבל מצד שני לקירית גת יש יותר קהל וזה חשוב לקידום הקבוצות אני רוצה שכבר יבואו קבוצות לטדי לשחק נגד קבוצתי החבולה לפחות שיביאו איתם קהל ולופה קדוש הגאון יכול לעשות כל מה שבא לו כי הוא הוכיח את גדולתו וני סולח לו גם על הניצחון עלינו בגביע ואני לא דואג למוקניה הוא שחקן מעולה שבטוח ימצא בית ראה מקרה רוסו שבא מאותו בית

כל מה שאני מבינה בכדורגל זה...

שהכדור עגול, שהדשא ירוק ושלכל שבת יש מוצאי שבת....

שרון-ב-

New member
כל מה שאני מבינה בכדורגל זה

שלביתר השנה היתה עונה גרועה לצערי ואני מקווה שיתעוררו בשנה הבאה אחרת באמת נשרוף את המועדון. ושהייתי מתה לראות את רוסו בחוטיני שנה שעברה אבל הוא סתם קיבל שיתוק ביצים ברגע האמת, רק שהשנה הוא סופר מי שילם לו יותר ולמה בכלל שילמו לו פעמיים. וגם אם את לא מבינה בכל החוקים והטבלאות והעל והתחתית אם תצפי במונדיאל או בליגות חוץ מובטחים לך 22 חתיכים מזיעים רצים אחרי כדור ואין מראה יותר מלבב מזה :)

KONFUZ

New member
מלקה :)

יש עוד כמה.. כדורגל משחקים תשעים דקות סיכומים נעשה רק בסוף העונה... השופט גנב לנו את המישחק! ... קונפוז(קונה למלקה צעיף וקובע)

שרון-ב-

New member
קונפוז

יש עוד כמה... השופט בן זונה היה אופסייד וככה לא בונים חומה שרון ממליצה לך לקנות לה גרעינים זה מספיק

KONFUZ

New member
אני אמור להוריד ראש בגלל ה``(ק)?

ולקבל 100 מלקות כעונש עילגים? 8-(

שרון-ב-

New member
חחחחח ממש לא :)

י`דביל זה מה ששווה בלהיות פסיכי... גם כשאתה טועה, חושבים שזה בכוונה שרון אוהבת לטשטש את האויב

KONFUZ

New member
שרונ-ן

כאן הבעיה אצלי התרגיל לא אוכל כי כולם יודעים שאני לא פסיכי שיט..איזה ביאוס זה להיות נורמלי

שרון-ב-

New member
זה מה שאתה חושב

שכולם חושבים ...... לא נעים לי להיות זו שתגיד לך... אבל הם יודעים... מישהו צילם את התעודה שלך ושלח העתק לכולם בדואר... ומהירות שדואר אלקטרוני מגיע היום... צר לי יקירי.... שרון, ממליצה לך לחפש את המדליף

יש לי גם כאלו

יש גם חולשות אבל לא כדאי שנכיר קצת יותר טוב לפני שאני פותח ככה את הלב ואני חושב שלדבר על זה ישר זה לא מוכר כך כך טוב אבל ... אני רגיש ופתוח (אבל זה יפה) אני מאמין באנשים(למרות שזה גם פאן של אומץ וחוזקה) אני מתקשה לומר לא(אבל לומד) אני יודע כמה שאני לא יודע אבל תמיד רוצה לדעת יותר אני מדבר שטויות ולא יודע מה לענות טוב אז אני מפסיק עכשיו!

שרון-ב-

New member
אדם המודה בחולשותיו

אינו ``חלש`` כלל וכלל. ובלי להוסיף ``אבל..ולמרות....`` אז תמשיך לדבר שטויות, במיוחד פה, זה משחרר מדי פעם שרון צריך לדעת מתי להפסיק ;-)

למעלה