ברוכים הנמצאים..

ברוכים הנמצאים..

נחמד לחזור בטיסה שבה יש יותר אנשי צוות מנוסעים... בואינג 737-400 ריק....כל סוגי העיתונים,2 מנות טעימות (רעב...רעב..),ובקשה להכיר את קברניט הטיסה שהתפרסם בהיותו בשבי המצרי במלחמת יום כיפור. וככה שאי אפשר להירדם,נחמד היה לרפרף קצת בפורום...לראות שזה שבוכה מהחומוס,זה עם החנות הפתוחה,זאת ששדדה שיר,ההיפראקטיבית עם הבייבי,הסקרים,השאלות,כל החברים,החיכוכים,העקיצות,והבדיחות.... הכל עוד שריר וקיים......הכל...

והכי נחמד לגלות

שאחרי ארוחות השחיתות עם הג´מבו שרימפס,הלובסטרים,הריביולי סלמון,והקינוח היווני המוטרף שנקרא "קאזאן דיפי", נחמד לחזור לשוקו ולעוגת שמרים של המכולת......

sahr12

New member
אתה ממש אנין טעם....

ברוך השב עיראקי...חחחחחחחחח

כמה פעמים אמרתי לך

שהכי מומלץ זה לאכול מעט...אבל גורמה..?? זה כמו לעשות אהבה פעם בחודש...אבל כל היום...

אספר לך משהו...

בארוע שהייתי ביוון, איבטחו אותו ביה"ס לשוטרות של אתונה. לפי המבטים וההתנהגות היה נראה שהרבה זמן לא הוציאו אותם הביתה.... לפחות למדנו משפט ביוונית. "קאליניחטה אגפו מי" (לילה טוב אהוב שלי)..

sahr12

New member
מנומסות היורגוס דלארסות שם..

פה שוטרת עוצרת אותך....היא "מזיינת" אותך...בסכומים של הקנסות.. רק בגלל שאתה גבר ועוד ישראלי....חחחחחחחח את כל התיסכולים של הבית מוציאה עליך...ואפשר לחשוב מה עשית.. כולה לא הפעלת וינקר......

sahr12

New member
אני מבקשששששששששש......

אני שאלתי אם יש דו"ח ב50 ש"ח.....חחחחח ונתנו לי 40 ש,ח על החזקת הגה ביד אחת...:) אל תוסיפי 10 ש"ח סתםםםםםםםם...

יווווווווווווווווווווווו

יש דוח על החזקת הגה ביד אחת????????. אני תמיד נוהגת ביד אחת!!!

sahr12

New member
אם אפשר לדעת...

מה את עושה עם היד השנייה????? תהני המנהלת!חחחחחחחחח...

שייכת

New member
ברוכים השבים ...

תגיד, מישהי פה כבר קיבלה אותך ב-
, או שאני הראשונה??

sahr12

New member
האמת רציתי....

אבל פחדתי שהוא יפרש את זה לא נכון........חחחחחחחחחחחח חזר חרמן מיוון זה מסוכן.......:)

למעלה