ברוכים הנמצאים

ברוכים הנמצאים

אחרי שראיתי את פסלו של קיסר רומא האחראי לחורבן ולגלות שהסתיימה,
חזרתי לארץ ולכן אני ממשיך לקשר ליוטיוב לעוד קטע אהוב עלי.
הפעם yes - gates of delirium

oren29at

New member
כמדומני שלא סגרנו את פינת "שיר ליום" כמו שצריך

קודם כל: ברוך השב.

הפינה ההיא גוועה לפתע, ומגיע לה סיבוב אחרון ופרידה.

את סבב הקוסטלו שלי פתחתי עם שיר שאני אוהב מתוך האלבום Mighty Like a Rose מ 1991, ולכן אסיים עם השיר שנועל את האלבום- "Couldn't Call It Unexpected No. 4".

זה שיר נפלא על אמונה, אהבה, וההבנה שהכל בר חלוף ודווקא משום כך צריך למצוא במה להיאחז

"The sudden chill where lovers doubt their immortality
As the clouds cover the sky the evening ends"

tzvika321

New member
ברוס אחד ליום - סגירת מעגל

ננצל את ההזדמנות לסגור את הפינה של שירי ברוס עם אחד השירים הפוליטיים ביותר שברוס ביצע, בדגש על ביצע, כי כותב השיר היה וודי גאת'רי.
השיר הזה נכתב בזמנו כתגובה כלפי מה שוודי ראה כנופת צופים מתקתקת העונה לשם "אלהים ברך את אמריקה", והוא תמיד טוב כלפי מי שהפטריוטיות שלהם מעוגנת בהבטחה אלהית, אבל שוכחים שמי שצריכים לחיות פה למטה, על פני האדמה, הם אנשים - אני ואתה.
רבים וטובים השפיעו על ברוס - באחד הימים הבאתי את האנימלז כמקור משמעותי - אבל כמדומני שמקור המחוייבות הפוליטית והנושאים עליהם שר ברוס מגיע במיוחד מאבות הפולק האמריקאי, במיוחד גאת'רי וסיגר.
והשירים האלו רלבנטים היום כאז, הן באמריקה והן בשטח החסות של המפלגה הרפובליקנית כאן לגדות הים התיכון.

oren29at

New member
"אחרי זה"? אפשר להתחיל עכשיו

תנו בראש! אני טיפה עסוק בשבועות האחרונים, וקצת פחות נגיש לפורום. אבל מי אמר שהפורום רוקד לפי החליל שלי? עשו בו כרצונכם. אני מבטיח לשמור על סדר וניקיון.

למעלה