חבל חורף זה הכי שווה.
ח חורף33 New member 29/9/13 #32 איך את יודעת? עדיין לא ראית אותי החורף בהחלט רומנטי, ואני לא מתכוון רק לעונה.
ק קייזר סוזי New member 29/9/13 #33 אני תמיד צודקת ואני יודעת הכל. אבל אני בעיקר יודעת, כי התכוונתי לעונה
ש שKקירה New member 29/9/13 #15 1.85??? אני יכולה להיות מחזיק מפתחות שלך.. או סתם האטב הזה שמחזיק את התג. בהצלחה...
ל ליבליב1 New member 29/9/13 #18 ברוך הבא! כל הקיץ חיכיתי לך - חורף ואם זה באמת באמת השם שלך - זה מגניב לגמרי. (ולא מוזר בכלל.... אם יש את סתיו ויש את אביב - למה שלא יהיה חורף? ) אני צפונית בעצמי..... ו 1.85.... המממ...... כמו שכבר המליצו לך פה מעליי.... תתערבב. תיקח חלק ברציני וגם בשטויות ובעיקר תהנה. מה אתה יודע.... אולי עוד תמצא פה משהו (מישהי) טוב(ה). (כן כן, כבר יצאו מפה חתונות וצאצאים....)
ברוך הבא! כל הקיץ חיכיתי לך - חורף ואם זה באמת באמת השם שלך - זה מגניב לגמרי. (ולא מוזר בכלל.... אם יש את סתיו ויש את אביב - למה שלא יהיה חורף? ) אני צפונית בעצמי..... ו 1.85.... המממ...... כמו שכבר המליצו לך פה מעליי.... תתערבב. תיקח חלק ברציני וגם בשטויות ובעיקר תהנה. מה אתה יודע.... אולי עוד תמצא פה משהו (מישהי) טוב(ה). (כן כן, כבר יצאו מפה חתונות וצאצאים....)