ברוכים הנמצאים

גלי130

New member
ברוכים הנמצאים

אני מצטרפת חדשה באתר בהמלצה חמה של קליאופרטה.
אם יש מי שמכיר את קלאופטרה היחידה לפני שיקום!!! אנחנו חברות "מצעירותנו" משהו בסביבות שנות השמונים כשהיינו מטעם רענן. היינו חברות טובות, עם השנים קצת נפרדו דרכינו ובני פגש בה שוב וכך נפלנו מחדש אחת לזרועותיה של השניה .. תודה לך על כל הדברים הטובים שעשית ושאת עושה לי ולכל מי שאת בסביבתו. |גלי

ben 911

New member
ברוכה הבאה גלי. ../images/Emo140.gif

לפני שאני קם...אני מכיר את קליאופטרה רק שנתיים.
היא עושה רושם של אישה חביבה..אפילו מקסימה. חוץ מהחיסרון שלה להכין מאכלים לעצמה בלבד ולשים כאן בפורום אך ורק את התמונות שלהם....הכל אצלה בסדר.
ו-
על הקיטורים...כן?

גלי130

New member
מה אתה אומר?

אולי אם תעשה מאמץ נוסף תוכל גם לטעום משהו - אבל צריך כנראה גם לעשות. אני אכלתי ורבים אחרים גם . ומעבר לזה יש לה עוד מעלות רבות ואחרות גלי

מי קורא לי ../images/Emo9.gif בוקר טוב לכם../images/Emo6.gif ברוכה הבאה גלי

תזהרי מבן הוא מאד מסוכן...קחי את כל דבריו בערבון מוגבל
חחחחחחחחחחחחחח

גלי130

New member
תם השרב הגדול

יום טוב לכולם - נתכוננים שוב לגשם ולקור? כנראה שגם עונות השנה זה לא מה שהיה - העיקר חום בלב והרבה פירגון. הבנתי את ההערה - אקח לשומת ליבי. גלי

על כל פנים כבר לא יהיה קר וגשום

כפי שהיה החורף....יאללה אפשר לדעתי לנקות כבר חלונות..על התריסים של המרפסת שלי אפשר כבר לגדל נענע..חה..חה...

אבישג55

New member
בוקר נעים לכולם

יום יפה ושקט לכל עם ישראל.קניות בהאנגר 11 בנמל לטובת אנשי שדרות

אבישג55

New member
בוקר צהרים

בחיי שלא שמתי לב שכבר צהרים ואני כבר ערה מחמש בבוקר.

גלי130

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo8.gifתם השרב הגדול

יום טוב לכולם - נתכוננים שוב לגשם ולקור? כנראה שגם עונות השנה זה לא מה שהיה - העיקר חום בלב והרבה פירגון. הבנתי את ההערה - אקח לשומת ליבי. גלי

ben 911

New member
../images/Emo6.gif קליאופטרה...מי אוהב אותך יותר ממני?../images/Emo79.gif

וגם אני ../images/Emo9.gifאתמול הייתי באנגר 11 ומאד התאכזתי

חשבתי שיהיו מעט אומנות דברים יפים לראות או אולי לקנות...נדה,, שוק הכרמל ממש.. לא שאני לא אוהבת את שוק הכרמל חולה עליו....אבל ...... אז חיפשתי מה לקנות חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום....

למה ציפית יקירתי?לא הבטיחו שוק אמניות...

הפרוייקט הזה נערך כדי לשקם קצת את החניות בעיר שסובלים מירידה במכירות בעקבות המצב...רוצה אמנות???בואי לערד...

ערדניקית....לא מזמן נסענו

לים המלח מטעם העבודה ועברנו כמובן דרך ערד[כל כך רחוק מהמרכז]. האוטובוסים עצרו להפסקת מנוחה/קניה באיזה חנות מפעל שמוכרים שם מוצרי קוסמטיקה למיניהם.את הנוסעים הכי ענין להיכנס למשתלה שבתוכה יש חנות יפה לכל מיני מוצרים....מגבות יפות שטיחים ואבזרי נוי וגם......... בית קפה נחמד. עלינו עמוסי שקיות עוד לפני שהגענו למלון....וגם שם כמובן מנסים למכור [ומצליחים]. טיול בלי קניה כנראה פחות מהנה.

חושפת את זרועותי ורגלי הלבנבנות

לשמש...ומתחבאת במזגן...[עד כמה שניתן] אה...שכחתי.....ג ל י ד ה...אוך..כמה אני אוהבת גלידה..[תיכף בן יצעק..מה עם הדיאטטטטטה]

למעלה